Anasayfa > Sanat Haberleri > Orijinal Avatar Yapımcıları Netflix Projesinden Ayrıldı

Orijinal Avatar Yapımcıları Netflix Projesinden Ayrıldı

Çok büyük bir hayran kitlesine sahip Avatar: The Last Airbender’ın yapımcıları, Netflix’in Avatar projesinden ayrıldı. Detaylar haberimizde.

Avatar dizisini

Yapımcılığı Bryan Konietzko ve Dante DiMartino tarafından yapılan Avatar: The Last Airbender birçok kişi tarafından en iyi animasyonlardan birisi olarak görülüyor. Sadece çıktığı dönem değil günümüzde de etkisini sürdüren Avatar markası geçtiğimiz yıllarda Netflix ile adını tekrar duyurmuştu. 2 yıl önce Netflix, bir live action (gerçek oyuncularla yapılacak) Avatar projesini duyurmuştu.  Özellikle bu projeye orijinal Avatar animasyonunun yapımcıları Konietzko ve DiMartino’nun da dahil olduğunu öğrenince serinin hayranları bir hayli heyecanlanmıştı. Ancak son yayınlanan bu haber serinin hayranlarının bu proje hakkında kafasını karıştırmış durumda. Yapımcılar Konietzko ve DiMartino Netflix ile yaşadıkları fikir ayrılıkları sonucunda projeden ayrıldıklarını belirttiler.

DiMartino, kişisel blogu üzerinden yaptığı açıklama ile artık hem kendisinin hem de Konietzko’nun bu projeye dahil olmadığını belirtti. DiMartino projeden ayrılma nedenlerini “Bu projenin iyi olma potansiyeli var. Belki de birçoğunuzun seveceği bir yapım haline gelir. Ancak yayına giren versiyon nasıl olursa olsun bu Bryan ve benim yapmak istediğimiz iş olmayacak.” şeklinde belirtti.

Henüz ikilinin yerine kimlerin geleceği hakkında bir bilgimiz yok. Konu hakkında Netflix cephesinden ise resmi bir açıklama gelmiş durumda değil. Bu sorunu cevabı Netflix’in konu ile ilgili yorumu sonrasında belli olacak gibi duruyor. Peki sizce bu gelişme projenin gidişatını nasıl etkiler?

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir