Anasayfa > Sanat Haberleri > Avengers: Endgame Hayranı Filmi 191 Kez İzleyerek Guinness Rekoru Kırdı

Avengers: Endgame Hayranı Filmi 191 Kez İzleyerek Guinness Rekoru Kırdı

Avengers: Endgame ilginç bir rekora konu oldu. Agustin Alanis isimli hayran filmi sinemada 191 kez izleyerek Guinness dünya rekorlarına girmeyi başardı.

Her sene yayınlanan Guinness Rekorlar Kitabı, kitaba girmek için birbirinden ilginç işlere imza atan kişilerle dolu. Bir domuz tarafından altmış saniyede en çok yapılan numara, ayakla atılan en uzun ok, en çok dövmeye sahip olan vücut ve daha nice ilginç rekorun bulunduğu kitap, bu defa da bir Avengers hayranını ağırlayacak. Avengers: Endgame filmini çok beğenen Agustin Alanis isimli hayran filmi sinemada tam 191 kez izleyerek ünlü rekor kitabına girmeyi başardı.

The Witcher 2.Sezon Görselleri Yayınlandı: Wild Hunt Geliyor

Alanis’i bu ilginç projeye imza atmaya teşvik eden ise bir Youtuber oldu. NemRaps isimli Youtuber’ın Avengers: Infinity War filmini 100 kere izleyerek rekor kırmasından ilham alan Alanis, rekoru kendisinin favori Avengers filmiyle denemeye karar kıldı. Guinness sertifikasını Twitter’dan paylaşan rekortmen, başarısını, “Artık resmi olarak muhteşemim” sözleriyle duyurdu:

İlginç rekorun sahibi Florida’lı, filmde en sevdiği ve kendini özdeşleştirdiği karakterin Captain America olduğunu belirtti. Amerika’da bir sinema biletinin yaklaşık 10$ olduğu düşünülürse, Alanis rekoru için 1.910 dolar (yaklaşık 15.500 lira) harcamış oldu.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir