Anasayfa > Sanat Haberleri > Aya and the Witch Animasyonu İlk Görüntülerle Karşımızda

Aya and the Witch Animasyonu İlk Görüntülerle Karşımızda

Studio Ghibli tarafından 2020 yılının sonunda izleyicilerle buluşacak Aya and the Witch animasyonu ilk görüntüleriyle karşımızda. Haberin devamı sitemizde.

Studio Ghibli denince akla gelen ünlü yönetmen Hayao Miyazaki’nin oğlu Goro Miyazaki tarafından yönetmenliği yapılan Aya and the Witch animasyonu ilk görüntüleri ile karşımızda. Animasyonda yetimhanede yaşayan ve etrafındaki çocuklar tarafından çok sevilen Earwig’in büyü yapmayı öğrenmek için yardıma ihtiyaç duyması anlatılıyor. Animasyonla ilgili daha önce yapılan açıklamaya göre ana karakter Aya sevimli ve haylaz bir çocuk olarak karşımıza çıkıyor.

Aya and the Witch Studio Ghibli İmzası İle Geliyor

Animasyondan ilk görüntüler Slash film aracılığı ile paylaşıldı. 2020 yılının sonunda Japon televizyonları üzerinden izleyicilerle buluşacak animasyonun diğer ülkelerde ne zaman gösterime gireceğine dair bir bilgi hala bulunmuyor.

Yayınlanan ilk görüntüler ise Studio Ghibli denince aklımıza gelen görüntülerden biraz farklı. Tuhaf bir şekilde Disney animasyonlarını akıllara getiriyor. Animasyonun konusu şu an için hala heyecanını koruyor olsa da görüntülerle karşılaştıktan sonra belki de beklentiyi biraz düşürmek gerekiyor diye düşündürüyor. Goro Miyazaki’nin babasının tarzından fazlaca etkilendiğini gösteren ilk iki filmi The Wizard of Earthsea ve From Up on Poppy Hill düşünüldüğü zaman, belki de yeni bir tarz deniyor olduğunu söyleyebiliriz.

Görüntüler hakkında düşündüklerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir