Anasayfa > Sanat Haberleri > Batman Hayranları Ben Affleck İçin Twitter Kampanyası Başlattı

Batman Hayranları Ben Affleck İçin Twitter Kampanyası Başlattı

Batman Ben Affleck isminden bir türlü vazgeçemiyor. Daha önce evrenle ilgili inişler ve çıkışlar yaşayan aktör için Twitter ayağa kalktı.

Batman hayranları bu dünyada ne istediğini bilmek konusunda en başarısız hayran gruplarından biri olabilir. Ne zaman bir Batman filmi çekilecek olsa, Batman için seçilen oyuncu yerden yere vuruluyor. Başka bir oyuncu seçildiği zaman ise eski oyuncunun çok iyi olduğu ve neden değiştirildiği konusunda şikayetler geliyor. Aynı şey Joker karakteri için  de geçerli.

Hayranların Batman rolünde asla başarılı olamayacağına inandığı isimlerden biri de Ben Affleck idi. 2016 yılında Batman V Superman: Dawn of Justice filmi için kamera karşısına geçen aktörün bu işin altından asla kalkamayacağı söyleniyordu. Film vizyona girdikten sonra ise, Affleck’in performansı övüldü ancak film beğenilmedi. Affleck en sonunda bu durumdan o kadar çok rahatsız oldu ki DCEU evrenini terk etti.

Batman Arkham Asylum Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Ancak aktör Batman’e dönmek konusunda yeşil ışık yaktı. An itibariyle Robert Pattinson‘lı bir Batman hali hazırda çekiliyor. Ancak Ben Affleck’in solo bir Batman projesinde yer alabileceği uzun zamandan beri konuşuluyor. Hayran tabanı da böyle bir yapıma oldukça teşne görünüyor. Oyuncuyu ve yapımcıyı yüreklendirmek isteyen hayranlar, Twitter’da #MakeTheBatfleckMovie tagini açtı.

Ben Affleck’in en iyi Batman olduğunu söyleyen hayranlar tarafından basılan tag, ülkemizdeki kullanıcılardan da ilgi gördü. Sırada Affleck’in hamlesi var.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir