Anasayfa > Sanat Haberleri > Better Call Saul 6. Sezon İlk Fragmanıyla Karşımızda

Better Call Saul 6. Sezon İlk Fragmanıyla Karşımızda

Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olarak nam salmış Breaking Bad’in spin-off’u Better Call Saul, final sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 18 Nisan’da yayımlanacak olan 6. sezonunun ilk fragmanı da bugün itibarıyla dizi seyircisiyle paylaşıldı.

Breaking Bad Testi Bilginizi Sınayacak!

Son dönemin en sevilen dizilerinden biri olan ve kadrosunda Bob Odenkirk , Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Patrick Fabian, Giancarlo Esposito, Rhea Seehorn, Michael McKean, Michael Mando  ve Tony Dalton gibi isimlerin yer aldığı Better Call Saul, tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olarak anılan Breaking Bad‘den tanıdığımız avukat Saul’un hikayesini konu alıyor. Breaking Bad‘in spin-off’u olarak başlamasına rağmen izleyici kitlesinin büyük çoğunluğu tarafından Breaking Bad‘den daha başarılı bir dizi olduğu iddia edilen Better Call Saul, final sezonu olan 6. sezonuyla birlikte izleyicisiyle vedalaşmaya hazırlanıyor.

Better-Call-Saul-sb

Altıncı ve son sezonuyla dizi, 18 Nisan 2022‘de seyircisiyle buluşacak. İki kısım halinde yayımlanacak olan final sezonunun ikinci kısmı ise 11 Temmuz 2022‘de izleyiciyle buluşacak. Dizinin ilk beş sezonu ise Netflix kütüphanesinde yer almakta. Better Call Saul 6. sezon fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir