Anasayfa > Sanat Haberleri > Billie Piper Doctor Who Rolünü Neden Bıraktığını Açıkladı

Billie Piper Doctor Who Rolünü Neden Bıraktığını Açıkladı

Billie Piper Doctor Who dizisindeki rolünü neden bıraktığını açıkladı. Bir radyo programına konuşan aktris çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tüm Doctor Who hayranlarının çok iyi bildiği gibi Doctor Who kadar, yanında dolaşan yardımcısı da dizinin en önemli öğeleri arasında bulunuyor. Hangi yardımcının daha iyi, güçlü ya da güzel olduğu dizinin forumlarında ve sosyal medya gruplarında en hareretle tartışılan konuların başını çekiyor. Dizinin hayranları onlarca yıl önce başlayan bilimkurgu dizisinde onun üzerinde Doctor ve bir o kadar da yardımcı izledi. Bu yardımcılardan Rose Tyler karakterine hayat veren İngiliz aktris Billie Piper, dizideki zamanıyla ilgili ve efsane seriden neden ayrıldığıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oyun Tarihinin En İyi Bilim Kurgu Oyunları!

Billie Piper’ın canlandırdığı Rose Tyler, Doctor Who yardımcıları arasında en sevilenlerden biri arasında yer alıyordu. Şovun 2000’li yıllarda yeniden uyarlanması itibariyle oldukça kritik olan rolün hakkını veren aktris hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan olumlu eleştiriler almıştı. 2005 yılında yeniden yayına giren dizide iki sezon boy gösteren Piper, eğlenceli ancak karakterli özellikleriyle öne çıkan Rose’u başarıyla canlandırmıştı.

Billie Piper konuyla ilgili olarak, BBC’ye bağlı bir radyo istasyonu olan Radyo 4’e konuştu. Desert Island Discs isimli programa konuk olan oyuncu, hem hayatıyla hem de Doctor Who dizisindeki deneyimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Piper program dahilinde, dizinin yeniden çekiminin bu kadar başarılı olacağını beklemediğini itiraf etti. Bir anda kendini beklenmedik bir şöhretin ve ilginin içinde bulduğunu belirten oyuncu, bu durumu kaldırmakta zorlandığını söyledi. Oyuncunun diziden ayrılmanın bir diğer nedeni ise kişisel hayatı. Piper, dizinin çekildiği dönemde eşi Chris Evans’la kötü bir boşanma geçirmişti. Piper diziden ayrılma nedenlerinin kişisel olduğunu ve seriyle ilgili deneyimlerinin tamamının pozitif olduğunu da sözlerine ekledi.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir