Anasayfa > Sanat Haberleri > Bir Yeraltı Sit-com’u İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı

Bir Yeraltı Sit-com’u İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı

Uzun zamandır heyecanla beklenen Exxen dizisi Bir Yeraltı Sit-com’u, 26 Mart Cuma günü ilk bölümüyle yayına başlıyor. Dizinin ilk tanıtım filmi ve dahası haberimizde.

2020 yılının sevilen talk show programlarından biri olan Konuşanlar’ın yapımcısı Hasan Can Kaya‘nın başrolünde yer aldığı dizinin ilk tanıtım videosu yayınlandı. Dizinin başrol oyunculuğunu üstlenen Hasan Can Kaya, dizide İstanbul Güngören’de yaşayan dar gelirli bir ailenin komedyen olmak isteyen çocuğunu canlandırıyor. Dizide Hasan Can’a baba rolünde Tuna Orhan, anne rolünde Günay Karacaoğlu ve Ezgi Gör eşlik ediyor. Yaya ailesinin hikayesinin anlatıldığı dizinin ilk bölümü 26 Mart Cuma günü Exxen’de yayınlanacak.

https://youtu.be/xk9ijHPFvVs

Daha önce, 1 Erkek 1 Kadın projesinin senaristliğini, ve kısa zamanda popüler olan talk show programı Konuşanlar’ın yapımcılığını yapmış olan Hasan Can Kaya, son zamanların ses getiren işleri ile tanınıyor. Hasan Can, özellikle Youtube üzerinde yayınlamaya başladığı Konuşanlar programı ile kısa zaman içinde fenomen olmuş ve sevilen komedyenler arasında girmeyi başarmıştı. Kısa zamanda tanınırlık kazanan Hasan Can, Konuşanlar programının videolarını Exxen’e geçirme kararından sonra Youtube kanalından silmesiyle hayranlardan kötü tepkiler almıştı. Buna rağmen yeni Exxen dizisi, Bir Yeraltı Sit-com’u geniş bir kitle tarafından merakla beklenmekteydi.

https://youtu.be/sId_0FD_EAY

İlk tanıtım videosu yayınlanan dizinin ilk bölümü, 26 Mart Cuma günü Exxen kütüphanesindeki yerini alıyor. Şimdiden iyi seyirler.

Yeni Exxen yapımları ve platform hakkındaki detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Exxen Nedir?

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir