Anasayfa > Sanat Haberleri > Black Adam Saflarına Komedyen Mo Amer İsmini Ekledi

Black Adam Saflarına Komedyen Mo Amer İsmini Ekledi

Black Adam Mo Amer ismini kadrosuna kattığını açıklayarak hakkında bir detayı daha gün yüzüne çıkardı. Amer’in rolü ise şu an için çok gizli.

Black Adam yaşadığı talihsizliklere rağmen yoluna kararlı adımlarla devam ediyor.  Yapımı pandemi sırasında büyük ölçüde kesintiye uğrayan filmden, Dwayne Johnson‘ın film için yaptığı kaslar dışında uzun zamandır ses soluk çıkmıyordu. Bu sessizliği bozan haberler ise birbirleri ardına geldi. İlki çekimleri ve yayın tarihi sürekli ertelenen filmin çekimlerine geçen hafta tekrar başlandığı oldu. Diğer haber ise komedyen Mo Amer‘in Black Adam filminin oyuncu kadrosununa dahil olacağı açıklaması oldu.

Amazon Prime Video’da Mutlaka İzlemeniz Gereken Diziler

Black Adam filminin kadrosu sürekli büyüyor. Film uzun bir süre boyunca başrol oyuncusu yani Dwayne Johnson ile anıldı. Kendini beyazperdede ispatlamaya devam eden aktör, Black Adam için oldukça isabetli bir tercih olarak değerlendiriliyor. Zamanla Johnson’ın yanına Atom Smasher rolünde izleyeceğimiz Noah Centineo, Hawkman rolünde izleyeceğimiz Aldis Hodge ve Cyclone rolünde izleyeceğimiz Quintessa Swindell eklendi. Filmin Dwayne Johnson’dan sonra en önemli ismi ise Dr. Fate rolünü üstlenecek olan ve James Bond filmlerinden tanıdığımız Pierce Brosnan olacak.

Bu isimlerin yanında, henüz hangi rollerde izleyeceğimizi bilmediğimiz  Adrianna Tomaz, Marwan Kenzari ve Bodhi Sabongui de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kadroya en son dahil olan üye  Mo Amer de henüz bu grupta yer alıyor. Komedyenin tam olarak hangi rolü üstleneceği henüz belli değil.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir