Anasayfa > Sanat Haberleri > Black Mirror’un Yapımcılarından 2020 Bit Artık İsimli Netflix Komedisi İçin Teaser Paylaşıldı

Black Mirror’un Yapımcılarından 2020 Bit Artık İsimli Netflix Komedisi İçin Teaser Paylaşıldı

2020 son derece iç karartıcı ve negatif yönleriyle hatırlanmaya fazlasıyla müsait, felaketlerle dolu bir yıl oldu. Netflix’in en popüler işlerinden biri olan Black Mirror’ın yaratıcılarından Charlie Brooker‘ın 2020 yılını anlatacak bir komedi projesinin olduğunu biliyorduk.

Black Mirror’un Yapımcısından 2020 Mockumentary’si!

2020 Bit Artık, Hugh Grant

Kasım ayının sonunda, bu yapımda röportajcı rolünü üstlenecek, romantik komedi filmlerin efsanelerinden Hugh Grant’in projede yer aldığını ağzından kaçırdığını da hatırlıyoruz. Yalnızca bir hafta sonra Netflix, sosyal medya hesaplarından “2020 Bit Artık” olarak Türkçeye çevrilmiş yapımın tanıtıcı fragmanını yayınladı. Bahsi geçen tanıtımın Türkçesini aşağıdan bulabilirsiniz.

Bir “mockumentary” yani kabaca çevirisi belgeselimsi komedi türünde olacak projede bir çok yıldız ismi de izleme şansımız olacak. Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, Avengers, Hateful Eight), Hugh Grant (Love Actually, Nothing Hill),  Lisa Kudrow‘a (Friends, Space Force) Joe Keery, Diane Morgan, Leslie Jones, Kumail Nanjiani gibi isimler eşlik edecek. Komedi türüne oldukça aşina bir oyuncu kadrosu karşımızda diyebiliriz.

Zorlu bir komedi türüne kalkışan ekibin, 2020 gibi oldukça negatif yönleriyle anılan bir yılı işleyecek olması bizim için merak konusu olmaya yetiyor. 2020 Bit Artık isimli komedi çok yakında Netflix’te karşımıza çıkacak.

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir