Anasayfa > Sanat Haberleri > Black Mirror’un Yaratıcısından 2020 Mockumentary’si Geliyor

Black Mirror’un Yaratıcısından 2020 Mockumentary’si Geliyor

Black Mirror’un yaratıcısı İngiliz Yazar Charlie Brooker 2020 Mockumentary’siyle karşımıza çıkma hazırlığında.

Genel örnekleriyle Mockumentary (Sahte Belgesel) türü komedi içeriklerle görülmekte. Ancak Charlie Brooker için bu durum böyle olmazsa da şaşırmamak lazım. Sonuçta kendisi Black Mirror’u yaratan kişi ve 2020’de oldukça distopik bir yıl. Dolayısıyla bu sahte belgeselde olaya eleştirel yaklaşılsa da tür komedi olmayabilir.

Gelmiş Geçmiş En İyi Distopya Oyunları

İçerikle ilgili henüz pek bilinen bir şey yok. Black Mirror’dan tanıdığımız bir sima olan Hugh Grant’la yapılan bir röportajda ortaya çıktığından dolayı kendisinin de projede yer aldığını söyleyebiliyoruz. Ancak henüz projenin ismi ya da diğer oyuncuları belli değil. 2020’yi alaya mı alacak, yoksa eleştirel bir dil ile daha kötü senaryoları mı işleyecek bilemiyoruz ama merakla bekliyoruz.

İlgilenenler için güzel haberi de yazının sonunda belirtelim. Proje pek de şaşırmayacaksınız ama Netflix için hazırlanıyor. İngiliz yazar elini ne kadar hızlı tutacak söylemek imkansız ancak Netflix bu konuda IndieWire tarafından sorulan soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir