Anasayfa > Sanat Haberleri > Black Widow Büyük Bir Gişe Başarısı Elde Etti

Black Widow Büyük Bir Gişe Başarısı Elde Etti

Marvel’ın merakla beklenen yeni filmi Black Widow, çıkışıyla birlikte büyü bir gişe başarısına imza attı. Oldukça yüksek bir gişe hasılatı yakalamayı başardı.

Black Widow Marvel Stüdyosunda Bir Senedir Kızakta Bekliyor

Covid-19 pandemisinden en çok etkilenen sektörlerden birisi de şüphesiz sinema sektörüydü. Marvel Cinematic Universe’ün merakla beklenen yeni filmi Black Widow’un normal şartlar altında Mayıs 2020’de vizyona girmesi bekleniyordu. Covid-19 pandemisi ile birlikte işler beklenildiği gibi gitmedi ve film tam 1 sene sonraya Temmuz 2021’ye ertelendi.

Uzun bir süre beklenen Black Widow, sonunda çıkışını yaptı ve gişede büyük bir başarı elde etti. Aynı zamanda Disney+ servisinde de gösterime giren film, sadece Disney+ üzerinde 60 Milyon doları geçen bir hasılat elde etti. Bu değere sinemalar da eklendiğinde filmin hafta sonunda 215 milyon dolar elde ettiği belirtildi.

Film, Amerika’da salgın döneminin en büyük açılışını yapan film oldu. Böylece en iyi açılış yapan film Black Widow oldu ve Star Wars: The Rise of Skywalker’ı geride bırakmayı başardı. Film şu an sinemalarda vizyona girmiş durumda. Ayrıca Disney Plus aboneleri de servis üzerinden filmi izleyebilir.

Filmde, MCU’nun önemli Avenger karakteri Natasha Romanoff yani Black Widow’un hikayesine tanık oluyoruz. Siz filme gittiniz mi? Beklentilerinizi karşıladı mı? Sizce Black Widow bu gişe başarısını hak ediyor mu? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. Güncel haberleri stiemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir