Anasayfa > Sanat Haberleri > Black Widow Fragmanı Seyircileriyle Buluştu

Black Widow Fragmanı Seyircileriyle Buluştu

Black Widow (Kara Dul), Marvel’ın beklenen filmlerinden birisi. Film Temmuz ayında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Scarlett Johansson’un başrol olarak karşımıza çıkacağı ve MCU (Marvel Cinematic Universe) tarafında tanıdığımız Black Widow isimli üstün yetenekli bir ajanı anlatacağı film yolda. Temmuz ayının dokuzuncu gününde izleyicilerle buluşacak olan filmde, aksiyon dorukta olacak gibi. Ayrıca özlediğimiz çeşitli evren karakterlerini de bizlerle yeniden buluşturacak olması da filmi özel kılan yönlerinden diyebiliriz.

Film konusu itibariyle karakterin Yenilmezler ekibine katılmasından öncesini anlatacak gibi. Zira fragman “Beni tanımıyorsunuz. Yenilmezler ekibine, bu aileye katılmadan önce birçok hayat yaşadım.” cümleleriyle başlıyor. Bu yönüyle filmde daha çok bir ajan aksiyon filmi izleyeceğimizi düşünmek pek de hatalı olmayacaktır. Buna benzer filmler izlemeyi seviyorsanız, aşağıdaki aksiyon filmleri listemizi okumanızı da tavsiye ederiz. Hoşunuza gidebilecek pek çok filmi bu listede derlemeye çalıştık.

Size Özel: En İyi Aksiyon Filmleri Listemiz

Fragmanla ilgili öncelikle şunu söyleyelim. Film zaten büyük ölçüde tamamlanmıştı ancak Marvel stratejik bir hamle yaparak elindeki bütün marka ve filmleri erteleme yoluna gitti. Bu sayede gişe başarısızlığının önüne geçmekse şirketin temel amacıydı diyebiliriz. Bakalım Temmuz ayında süreç ne duruma gelecek ve Scarlett Johansson’lu Kara Dul filmi gişede ne gibi bir başarı yakalayacak. Okurlarımız için yayımlanan resmi fragmanı aşağıya bırakıyor ve iyi seyirler diliyoruz. Sağlıcakla kalın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir