Anasayfa > Sanat Haberleri > BluTV Bu Hafta Sonu İçin Ücretsiz Olduğunu Duyurdu!

BluTV Bu Hafta Sonu İçin Ücretsiz Olduğunu Duyurdu!

BluTV, Twitter hesabından korona kapsamında ilan edilen yasaklar sonucu, bu hafta sonu sunucularını ücretsiz olarak izleyiciye açacağını duyurdu. Karantinada bu gibi haberler almak bizi de mutlu ediyor açıkçası. Bahsi geçen Twitter paylaşımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin yerli internet televizyonu BluTV’nin orijinal içerikleri birçok başka platform kullanıcısının da aklını çeliyor. Sıfır Bir gibi Youtube’dan taşınmış internet serilerinin yanı sıra BozkırMasum, 7yüz, Bartu Ben gibi BluTV’nin fazlaca önerilen orijinal yapımlarına da ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra Game of Thrones, The Walking Dead, The Handmaid’s Tale ve Fargo gibi birçok dünya çapında dizilere ve filme yine BluTV aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Hafta sonu ücretsiz kullanıma açılacak olması bugüne kadar denememiş herkes için güzel bir deneme sürümü yerine geçecektir.

BluTV

Karantina döneminde bu topraklardan olduğunu şıklıkla hatırlatan polisiye dizileri maratonu yapmak isterseniz bu hafta sonu sizin için güzel bir fırsat. Masum, Bozkır ve son olarak Alef dizisini özellikle önermekten çekinmem. BluTV platformunun son orijinal yapımı Alef dizisinin fragmanı ile ilgili habere linkten ulaşabilirsiniz.

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir