Anasayfa > Sanat Haberleri > BluTV Yeni Dizisi Yeşilçam’ı Duyurdu

BluTV Yeni Dizisi Yeşilçam’ı Duyurdu

Ülkemizin en büyük dijital yayın platformlarından olan BluTV yeni dizisi Yeşilçam ile izleyicilerinin karşısına çıkacağını açıkladı. Detaylar haberimizde.

Son zamanlarda özellikle Alef, Saygı ve Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana‘da gibi orijinal içerikleri ile dikkat çeken BluTV bu orijinal içeriklerine bir yenisini daha ekleme hazırlığında. BluTV‘nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan bir duyuru ile platformun sıradaki orijinal içeriğinin Yeşilçam olacağı açıklandı. Başrol koltuğunda başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy‘un oturacağı dizi izleyicileri Türk sinemasının nostaljik günlerine doğru bir yolculuğa çıkartacak.


”1960’lar Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi” olarak betimlenmiş olan dizi aynı zamanda BluTV‘nin bu zamana kadarki en büyük prodüksiyon olma özelliğini de taşıyor. BluTV yeni dizisi için şimdilik net bir yayın tarihi belirtmiş değil ancak merakla beklenen Yeşilçam‘ın 2021 yılı içerisinde izleyiciler ile buluşacağı paylaşılan bilgiler arasında.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir