Anasayfa > Sanat Haberleri > BOOM! Stüdyoları Netflix’le Anlaştı

BOOM! Stüdyoları Netflix’le Anlaştı

BOOM! Stüdyoları Netflix’le anlaştı. Çizgiroman üzerine çalışan stüdyo Netlflix’le live- action ve animasyon kapsamlı iki senelik kontrat imzaladı.

Netflix çizgi roman, animasyon ve live action ile ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geek camiasını Legend of Zelda Live Action projesi gibi yapımlarla sevindiren stream devi, son olarak BOOM! stüdyolarıyla anlaşarak bir kez daha yüzümüzü güldürdü.

BOOM! daha önce 20th Century Fox ile anlaşma imzalamış, ancak 20th Century Fox’un Disney tarafından satın alınmasından sonra ortaklık bozulmuştu. Ortaklık boyunca Golide Vance, Bolivar, Imagine Agents ve Ladycastle gibi yapımlara imza atan stüdyonun son projesi Mouse Guard, Disney tarafından iptal edilmişti. Bu ortaklık 2021’e kadar devam edecek olsa da, BOOM! bundan sonra projelerini Netflix üzerinden de yürütecek.

Bu ortaklık BOOM! Stüdyolarının Netflix’le ilk çalışması değil. İkili, 2019 yılında yayınlanan The Unsound isimli grafik romana dayanan bir proje üzerinde zaten çalışıyordu. Stüdyo, Netflix işbirliği için: “Bir senede 20 kadar orjinal seri yaratıyoruz ve en az bizim kadar üretken bir partner bulmak konusunda çok mutlu ve heyecanlıyız.” açıklamasında bulundu.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir