Anasayfa > Sanat Haberleri > Borderlands Filminden İlk “Lilith” Görüntüsü Yayınlandı

Borderlands Filminden İlk “Lilith” Görüntüsü Yayınlandı

Sevilen video oyunu “Borderlands”in film uyarlamasında ünlü aktris Cate Blanchett’ın hayat verdiği Lilith karakterinin ilk görünümü yayınlandı.

borderland-sb-2

Eli Roth’un yönettiği Borderlands filmi, Gearbox‘ın en ikonik karakterlerinden bazılarını hayata geçirmek için oldukça seçkin bir oyuncu kadrosu oluşturdu. Her ne kadar olay örgüsünü anlayabileceğimiz bir fragmandan hala oldukça uzak olsak da filmin oyuncularından Jamie Lee Curtis‘in Twitter hesabından paylaştığı görsel, Lilith karakterinin görünümü için bir fikir edinmemizi sağladı.

Gearbox Software adlı şirket tarafından geliştirilmiş oyunun film uyarlaması oyunun sevenleri tarafından heyecanla beklenmekte. 2009 yılında kullanıma açılan ve serinin 4. oyununun yapım aşamasında olduğuna dair dedikodular dolaşan oyunun film uyarlamasında yönetmen koltuğunda Eli Roth oturuyor. Cate Blanchett‘in canlandıracağı Lilith karakteri ise kötü şöhretli bir kanun kaçağı. Lilith’in ortaya çıkmasını istemediği bir geçmişi var, özellikle de Pandora’ya dönüp Atlas’ın kayıp kızını bulmaya çalışırken.

borderland-sb-3

The Borderlands Film Çekimleri Başlamak Üzere

Senaryosu Craig Mazin ve Aaron Berg tarafından yazılan, yapımcılığını Ari Arad, Erik Feig ve Avi Arad‘ın yaptığı filmin kadrosunda Ariana Greenblatt, Cate Blanchett, Charles Babalola, Benjamin Byron Davis, Édgar Ramirez, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis yer alıyor. Filmin ne zaman vizyona gireceği ise henüz bilinmiyor.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir