Anasayfa > Sanat Haberleri > Brave New World 2. Sezon İçin İptal Kararı

Brave New World 2. Sezon İçin İptal Kararı

Peacock platformunun ilk orijinal dizisi olan Brave New World 2. sezon için alınan iptal kararı ile izleyicilerini hayal kırıklığına uğrattı. Detaylar haberimizde.

Aldous Huxley tarafından kaleme alınmış olan ve edebiyat çevrelerince ‘kara dörtleme’ olarak adlandırılan distopik romanlar içerisinde yer alan Brave New World (Cesur Yeni Dünya) olaylı yapım aşamasının ardından nihayet Peacock platformunda yayın şansı elde etmişti. 15 Temmuz 2020 tarihinde yayın macerasına başlayan yapım ilk sezonunda 9 bölümü izleyiciler ile buluşturuyordu. Büyük ses getirmese de kendine has bir izleyici kitlesine erişmeyi başarmış olan Brave New World 2. sezon için alınan iptal kararı ile gündemde.

Peacock tarafından yapılan açıklamada dizinin ikinci sezonunun iptal edildiği ifade edilmiş olsa da bu Brave New World için tamamen yolun sonuna gelindiğini işaret etmiyor olabilir. Dizinin yapımcısı olan Universal Content Productions dizi için farklı platformlar ve kanallar ile görüşmeler planlandığını belirtmiş durumda. IMDB üzerinde 7.1 puana layık görülen dizi çok iddialı bir yapım olmasa da gelecek vadeden bir işe imza atmış durumdaydı. Bakalım ilerleyen günlerde Brave New World dizisini ne gibi bir son bekliyor?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir