Anasayfa > Sanat Haberleri > Brave New World Dizisi İçin İlk Fragman Yayınlandı

Brave New World Dizisi İçin İlk Fragman Yayınlandı

Yapımı adeta yılan hikayesine dönen, nihayetinde ise Peacock platformunda yayınlanacağı kesinleşen Brave New World dizisi için ilk fragman geldi. Detaylar haberimizde.

Aldous Huxley tarafından kaleme alınan ve distopya türünün edebiyat alanındaki hiç tartışmasız en başarılı örneklerinden olan Brave New World daha önce de karşımıza birçok farklı dizi ve film projesi ile çıkmaya yeltense de bunların hepsi bir şekilde nihayete bağlanamadan iptal edilmişlerdi. İzleyiciler tarafından büyük merakla beklenen yapım bu kez NBC‘nin dijital yayın platformu olan Peacock‘a emanet ve 15 Temmuz tarihinde seyirciler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Demi Moore, Kylie Bunbury, Joseph Morgan ve Hannah John-Kamen ünlü oyunculardan kurulu kadrosu ile de adından söz ettirmeyi başaran yapımdan gelen ilk fragman da beklentileri yükseltecek cinsten. Yapımın izleyicilere harika bir görsellik sunacağı da neredeyse kesin gibi görünüyor. Aile kavramının iğrenç görüldüğü, insanların laboratuvar ortamında yapay yollar ile dünyaya getirildiği, sınıf kavramının bambaşka bir şekilde ele alındığı Brave New World dizisi ile izleyicilerin beklentilerini karşılayabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir