Anasayfa > Sanat Haberleri > Brooklyn Nine-Nine’ın İkonik Oyunu Kwazy Cupcakes Oynanabilir Durumda!

Brooklyn Nine-Nine’ın İkonik Oyunu Kwazy Cupcakes Oynanabilir Durumda!

Sevilen dizi Brooklyn Nine-Nine’ın karakterlerde bağımlılık yaratan oyunu Kwazy Cupcakes mobil platformlar için oynanabilir durumda. Detaylar haberimizde.

Sevilen sitcom şovu Brooklyn Nine-Nine‘ın kurgusal evreninde var olan mobil oyun Kwazy Cupcakes dizinin en çok akılda kalan sahnelerinden bazılarında yer alıyordu. Holt, Terry, Charles, Gina ve Hitchcock gibi karakterlerin kimi zaman neredeyse büyük bir bağımlılık seviyesinde oynadığı oyun basitçe Candy Crush benzeri bir oyun olarak tanımlanabilir. Sevimli animasyonlar ve sesler barındıran oyunda amaç cupcake’leri birbirleri ile eşleştirerek bölümü temizlemek.

2015 yılında RED Games adlı geliştirici oyunun resmi bir sürümünü yaratarak Google Play Store ve App Store üzerine yüklemişti. Ancak oyun bilinmeyen sebeplerden ötürü bu platformlar üzerinden kaldırılmıştı. Haliyle oyuna ulaşmak da mümkün değildi. Oyunun bu versiyonunu oynamak için fırsat bulamamış olan hayranlar için sevindirici haber ise bir Reddit kullanıcısından geldi.

While I was in Quarantine, I thought about making the game Kwazy Cupcakes from Brooklyn 99. What do you think ? from r/LetsPlayMyGame

sans_todoroki adlı Reddit kullanıcısı bağımsız geliştiricilerin bulunduğu r/LetsPlayMyGame subreddit’i üzerinden oyunun kendi yaptığı bir sürümünü yayınladı. ”Brooklyn 99 ve Unity’de bir şeyler öğrenmeye hayranım. Bu yüzden Kwazy Cupcakes’den ilham alan bir oyun yaptım ve yayınladım” dedi. Sizler de Reddit linki yardımı ile konuya giderek Android telefonlarınız için oyunu indirerek deneyimleme fırsatına sahip olabilirsiniz.

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir