Anasayfa > Sanat Haberleri > Brothers in Arms Televizyona Uyarlanıyor

Brothers in Arms Televizyona Uyarlanıyor

2000’li yılların başında İkinci Dünya Savaşı konulu shooter oyunlarının sayısı bir hayli fazlaydı. Call of Duty ve Battlefield gibi oyun serilerinin domine ettiği türde, Brothers in Arms büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başaramamıştı. Şimdi ise Brother in Arms televizyon dizisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

brothers in arms

Seri son olarak IOS ve Android‘de karşımıza Brothers in Arms 3: Sons of War olarak çıkmış ve pek de iyi sonuçlar almamıştı. E3 2011‘de duyurulan serinin yeni üyesi ise 2015 yılında iptal edilmişti. Geçtiğimiz günlerde oyunun yapımcısı Gearbox Entertainment oyun serisinin televizyona uyarlanacağını duyurdu.

Dizinin yapımcısı Gearbox ve Ubisoft Pictures‘ın yanında, Chuck ve The Shield‘dan tanıdığımız Scott Rosenbaum olacak. Söylentilere göre dizi, Exercise Tiger olayı ile başlayacak. Exercise Tiger olayı, Amerikan askerlerinin Normandiya çıkartması için yaptıkları antrenman sırasında iletişim sıkıntıları nedeniyle gerçekleşen dost ateşi ve Almanların sürpriz saldırısı ile bir çıkartma botunun batması.

brothers in arms dizi

Dizinin yapımcılarından biri olan Randy Pitchford oyunlarda anlattıkları hikayeleri çok beğendiğini, anlatacak daha fazla hikayeleri olduğunu ve bu hikayeleri televizyonda, daha geniş bir bakış açısıyla keşfetmek istediklerini belirtti. Ayrıca bu Gearbox Entertainment’ın oyun dışındaki ilk girişimi değil. Geçtiğimiz aylarda duyurulan Borderlands filmi hala yapım aşamasında.

İkinci Dünya Savaşı hakkında çekilen film ve diziler son zamanlarda azalmış durumda. Yeni Brothers in Arms dizisi, 2001 yılında çıkmış olan ve herkes tarafından sevilen kült bir dizi haline gelen Band of Brothers‘ın tahtını sallayabilecek mi? İlerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir