Anasayfa > Sanat Haberleri > BRZRKR Netflix Tarafından Uyarlanıyor

BRZRKR Netflix Tarafından Uyarlanıyor

Keanu Reeves’in yaratıcılarından biri olduğu çizgi roman serisi BRZRKR Netflix tarafından bir live-action filme ve bir anime serisine uyarlanıyor. Hem de ikisinin de başrolünde Keanu Reeves var. Çizgi romanın baş kahramanı Berzerker da Reeves’den esinlenerek tasarlanıyor. E yaratıcısı da kendisi. Bu yüzden tüm zamanların en garanti kast seçimi olabilir. Netflix zaten 2020 yılının Temmuz ayında çizgi romanın haklarını satın almıştı. Fakat hem evreni genişletecek bir anime dizisi hem de ana hikayeyi anlatacak bir film projesi olması, kısaca serinin etinden sütünden faydalanması çizgi roman serisinin fanlarını mutlu etmiştir diye tahmin ediyorum. Seri raflarda yerini bulmadan önce dahi Keanu Reeves tarafından baş karakteri canlandırmak isteyeceği ile ilgili açıklamalar duymuştuk zaten.

brzrkr netflix

Boom! Studios (Irredeemable, Adventure Time çizgi romanları) tarafından çıkarılan çizgi roman serisinin yaratıcılığını ve yazarlığını Keanu Reeves’in yanında DC, Marvel, Dark Horse gibi büyük çizgi roman krallıklarında da çalışmış Matt Kindt üstleniyor. Marvel’ın birçok dev projesinde yer almış çizer Ron Garney ise serinin çizerliğini yapıyor. BRZRKR, kısaca anlatmak gerekirse tarih boyunca öfkesiyle hayatta kalmış bir yarı tanrının savaşlarını ve geçmişini keşfetmeye çalışmasını konu ediniyor. Özellikle Wolverine severlerin, çizgi romanda şiddet ve vahşet tüketmekten keyif alan insanların ekstra sevdiği ve büyük başarılara imza atmış bir çizgi roman serisi olduğunu hatırlatmakta fayda var. Belki adaptasyonlardan önce göz atmaya vakit bulursunuz.

BRZRKR Netflix

BRZRKR Netflix uyarlamalarından film versiyonunda çizgi romanın da takip ettiği modern zamanı konu edinecek. Anime serisinde ise en tutarlı tahmin Berzerker karakterinin geçmişine inileceği ve tarih boyunca karakteri takip ederek evrenin genişleteceği yönünde. Serinin daha taze duyurulduğu zamana ait yazımıza göz atıp hatırlamak isterseniz aşağıdan göz atabilirsiniz.

Keanu Reeves Çizgi Roman Çıkarıyor

 

 

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir