Anasayfa > Sanat Haberleri > Burcu Biricik, Fatma Dizisi ile Netflix’e Geliyor

Burcu Biricik, Fatma Dizisi ile Netflix’e Geliyor

Burcu Biricik Fatma dizisi ile Netflix’e geliyor. Camdaki Kız dizisi ile adından söz ettiren oyuncunun yeni projesi ve detayları sitemizde.

Geçtiğimiz günlerde Camdaki Kız dizisi ile televizyon ekranlarından izlediğimiz ünlü oyuncu Burcu Biricik yeni projesi ile bu kez de Netflix’te karşımıza çıkıyor. Camdaki Kız dizisinde zengin bir hayat süren Nalan karakterini canlandıran oyuncu, yeni projesinde bu karakterin tam tersi bir hayat sürüyor. Fatma Yılmaz isimli bir temizlikçiyi canlandıran Biricik, fragmandaki performansı ile heyecanımızı ve beklentimizi arttırıyor.

Netflix Profil Silme, Ekleme İşlemleri Nasıl Yapılır?

27 Nisan tarihinde Netflix’ten izlenebilecek dizinin konusu ise bir hayli ilgi çekici. Fatma Yılmaz kaybolan eşi Zafer‘i aramaktadır. Bu arayış esnasında da hiç bir iz bırakmadan cinayet işleyebildiğini farkeder. Geride hiç bir iz bırakmamasının sebeplerinden biri ise dikkat çekmeyen bir temizlikçi olmasıdır. Fragmandan anladığımız kadarı ile Fatma bir çok zengin insanın bulunduğu ortama girer. Kendisinin de henüz bilmediğimiz mental sorunları olduğunu ve bu sorunların onu hayatında bulunduğu noktaya getirdiğini görüyoruz.

Dizinin konusu ile ilgili bildiklerimiz bu kadarla sınırlı değil. Dizinin oyuncu kadrosuna baktığımız zaman Mucize Doktor dizisinden tanıdığımız Hazal Türesan‘ın ismi gözümüze çarpıyor. Aynı zamanda ünlü ve usta oyuncu Uğur Yücel de bu kadroda yer alıyor.

Burcu Biricik Fatma dizisi ile Camdaki Kız dizisinde olduğu gibi adından çok söz ettireceğe benziyor. Netflix Türkiye’nin Twitter hesabından yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir