Anasayfa > Sanat Haberleri > Castlevania 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Castlevania 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Netflix’in sevilen oyun uyarlaması anime serisi Castlevania 4. sezon ile karşımıza çıkmaya hazırlanırken resmi fragman da yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Konami tarafından geliştirilen ve oyuncuların karşısına ilk ke takvimler 1986 yılını gösterirken çıkmış olan Castlevania o tarihten bu yana pek çok oyun ve uyarlama ile hayranlarla buluştu. Metroidvania olarak adlandırdığımız ve şimdilerde yeniden popülerlik kazanmaya başlayan oyun türüne de adını veren iki yapımdan biri olan Castlevania son olarak karşımıza Netflix yapımı bir anime olarak çıktı. Yayınlanan ilk üç sezonu ile izleyicilerden büyük övgüler almayı başaran yapım bizleri oyun serisinden de tanıdığımız Belmont ailesinin son temsilcilerinden Trevor Belmont‘un maceralarına ortak ediyor. Trevor Belmont‘a maceraları sırasında gizemli Alucard ve özel yeteneklere sahip Sypha da eşlik ediyor ve her karakterin arka plan hikayesi bir hayli zengin. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Castlevania 4. sezon fragmanı ile baş başa bırakalım.

Castlevania 4. Sezonuyla Final Yapacak

Başarılı uyarlamaya son noktayı koyacak olan 4. sezon ile birlikte görüldüğü üzere işler hiç olmadığı kadar ciddileşiyor ve hikayedeki her karakter hedefine artık hiç olmadığı kadar yakın. Spoiler vermeden konuşmak gittikçe zorlaştığı için iyisi mi seriyi hala izlemediyseniz kesinlikle bir şans verin ve olanları kendiniz görün, kesinlikle pişman olmayacağınızı garanti ediyoruz. Hayranlarda daha şimdiden bir heyecan dalgası yaratmayı başaran Castlevania‘nın final sezonu 13 Mayıs tarihinde Netflix ekranlarında olacak. Final sezonu 10 bölüm olarak karşımıza çıkacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir