Anasayfa > Sanat Haberleri > Chadwick Boseman Black Panther 2’de Bulunmayacak

Chadwick Boseman Black Panther 2’de Bulunmayacak

Geçtiğimiz Ağustos ayında hayata gözlerini yuman Chadwick Boseman Black Panther 2’de özel efektler yardımıyla da yer almayacak. Detaylar haberimizde.

Yıllardır mücadele ettiği kolon kanseri sebebiyle aramızdan ayrılmış olan Chadwick Boseman hastalığı ile verdiği mücadele esnasında pek çok filmde de unutulmayacak karakterlere hayat vermişti. Black Panther rolü ile de hayranların gönlünde taht kurmuş olan ünlü aktör 28 Ağustos günü mücadele ettiği kolon kanseri sebebiyle aramızdan ayrılmıştı.

Chadwick Boseman Black Panther

Başarılı oyuncunun aramızdan ayrılmasının ardından ise başrol koltuğunda oturacağı Black Panther 2 filmi ile alakalı bazı soru işaretleri gündeme gelmişti. Chadwick Boseman Black Panther 2 filminde özel efektler kullanılarak da olsa yer alacak mı sorularına ise filmin yürütücü yapımcısı olan Victoria Alonso yanıt verdi. Filmin yapım sürecine ünlü oyuncunun nasıl onurlandırılacağını ve bundan sonraki gidişata karar vermek için bir süre ara verdiklerini söyleyen Alonso herhangi bir özel efekt ve CGI yardımı ile Chadwick Boseman‘ın filmde yer almayacağını doğruladı. Vizyon tarihi 6 Mayıs 2022 olarak açıklanmış olan film için nasıl bir yol haritası izleneceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir