Anasayfa > Sanat Haberleri > Christoph Waltz ‘dan Alita: Battle Angel Devam Filmine Destek

Christoph Waltz ‘dan Alita: Battle Angel Devam Filmine Destek

Battle Angel Alita adlı animeden uyarlanan Alita: Battle Angel filminin devamını isteyen izleyicilere Christoph Waltz cephesinden de destek geldi. Detaylar haberimizde.

Robert Rodriguez ve James Cameron gibi tecrübeli isimler tarafından sinemaya uyarlanan Alita: Battle Angel geçtiğimiz yıl vizyona girerek 404,9 milyon dolar gelir elde etmişti. Bilim kurgu teması ve cyberpunk atmosferini başarılı bir şekilde işleyen yapımın yönetmen koltuğunda Robert Rodriguez otururken filmin yapımcılığını ise James Cameron Jon Landau ile birlikte üstleniyordu.

IMDb üzerinde 7,3 puana layık görülen film gişesi ile de ortalamanın üzerinde bir başarıya imza atmıştı. İlk film Alita‘nın hikayesini bir sonuca vardırmadan bitmişti. Hayranlar da doğal olarak devam filminin gelmesini dört gözle bekliyorlardı ancak Disney‘den devam filmi kararı gelmedi. Buna karşın hayranlar sosyal medya üzerinden devam filmi için örgütlenerek bir kampanya başlattılar.

Christoph Waltz

Sosyal medya üzerinden başlatılan bu kampanyaya filmin oyuncularından Christoph Waltz ‘da katıldı. Devam filmi kararı alınırsa yapımda yeniden rol almak istediğini belirten Waltz devam filminin çekilmeme kararı hakkında da büyük bir hayal kırıklığı içerisinde olduğunu belirtti. İnsanların filmi beğendiğini bildiğini söyleyen Waltz Disney‘in film üzerinde çalıştığını umut ettiğini de dile getirdi.

Kısacası devam filmi isteyen hayranların yanına bir de filmin oyuncu kadrosundan bir isim eklenmiş bulunuyor. Bakalım Disney gittikçe büyüyen bu sese kulak verip Alita: Battle Angel‘ın devam filmi için düğmeye basacak mı?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir