Anasayfa > Sanat Haberleri > Comic-Con 2020 İptal Edildi

Comic-Con 2020 İptal Edildi

Her yıl binlerce hayranın bir araya geldiği yılın en büyük alt kültür etkinliği Comic-Con 2020 iptal edildi. Detaylar haberimizde.

COVID-19 salgını sebebiyle iptal haberini aldığımız etkinliklere bir yenisi daha eklendi. 23 – 26 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan Comic-Con 2020 COVID-19 salgını sebebiyle iptal edildi. Etkinlik tarihi boyunca ilk kez bir iptal haberi ile karşı karşıya kalan Comic-Con fuarı için yeni tarih ise 22 – 25 Temmuz 2021 olarak açıklanmış durumda.

Comic-Con 2020

San Diego’da düzenlenen organizasyon her yıl binlerce hayranı bir araya getirmesi ile dünyanın en büyük alt kültür organizasyonlarından biri olarak anılıyordu. Başta çizgi roman olmak üzere sinema, dizi, anime, manga ve zaman zaman video oyunları gibi pek çok türü içerisinde barındıran Comic-Con fuarı ilk olarak 1973 yılında ziyaretçilere kapılarını açmıştı.

İptal kararınına ilişkin Kaliforniya Valisi tarafından yapılan açıklamalar kaynak gösterilirken bu açıklamalar kapsamında bu yıl için düzenlenecek herhangi bir etkinliğin güvenli olmayacağı da belirtildi. Bu sebeple 2021 yılı için tarih verilen etkinlik pandeminin sona ermesi halinde tekrar ziyaretçiler ile buluşacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir