Anasayfa > Sanat Haberleri > Community Dizisine Film Gelebilir

Community Dizisine Film Gelebilir

Bittikten sonra filmle devam eden diziler kervanına Community de mi katılacak? Dizinin yıldızı Joel McHale’e göre bu oldukça olası.

Yayınlanmaya başladığı 17 Eylül 2009 tarihinden itibaren 6 başarılı sezon yayınlayan Community dizisi, 2015 yılında final yaparak ekranlara veda etmişti. Finalden sonra ise, dizi unutulmamış ve internet üzerinden meme ve çeşitli bloglarda yayılmaya ve popülerliğini sürdürmeye devam etmişti. Hal böyle olunca akıllara Community dizisine bir devam filmi yapılacak mı soruları geliyordu. Dizinin yıldızlarından Joel McHale, Varity dergisine verdiği bir röportajda, devam filminin yüksek bir olasılık olduğunu belirtti.

Dizide Jeff Winger karakterini oynayan Joel McHale, Tiger King’in yeni bölümünü sunmasıyla ilgili verdiği röportajda, Community sorularından da kaçamadı. McHale yaptığı açıklamada, bir Community filmiyle ilgili her zaman olduğundan daha optimistic olduğunu belirtti. Bunun nedeni ise, dizinin Nisan başında Netflix’te yeniden yayınlanmaya başlaması ve tabir-i caizse yeniden keşfedilmesi.

Community Dizisinin Konusu Ne?

Diplomasının sahte olduğu anlaşılan bir eski avukat, bir yüksek okula gitmeye başlar. İspanyolca sınıfındaki bir öğrenciye yakınlaşmak için, ders çalışma grubu kuran avukat bu grubun birden büyüyüp popülerleşeceğini tahmin edememiştir. Bu gruptaki topluma uyum sağlamayan ve tuhaf kişiler, zamanla bir komünite (community) olacaklardır.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir