Anasayfa > Sanat Haberleri > Tiger King’in Yeni Bölümü Geliyor

Tiger King’in Yeni Bölümü Geliyor

Tiger King’in yeni bölümü geliyor. İnterneti ve meme dünyasını kasıp kavuran Netflix yapımının yeni bölümünde belgeselden sonraki olaylar konu edilecek.

Tiger King Coronavirüs pandemisi sürecinde en çok dikkat çeken ve hakkında konuşulan yapımlardan biri oldu. İnternet meme dolup taşar ve insanlar bu çılgın dünyayı konu alan belgeseli hayretle izlerken, Netflix yeni bölümü açıkladı. 

12 Nisan 2020‘de Netflix üzerinden yayına girecek olan Tiger King, after show (belgeselden sonra) temalı olacak. Bölümün adı The Tiger King and I (Kaplan Kral ve Ben) olacak. Bu yeni bölümün sunucu koltuğuna Joel McHale otururken, bölümde John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman, ve Jeff-Lauren Lowe çiftiyle yapılan yeni röportajlara yer verilecek.

Tiger King’in Konusu Ne?

İnterneti kasıp kavuran Tiger King, Amerika’daki vahşi hayat ticaretini ve özel hayvanat bahçelerini konu alan bir Netflix belgesel dizisi. Belgesel, vahşi hayat kültürünün iki temsilcisi Joe Exotic ve Carol Baskin ile etraflarındaki insanları konu alıyor. Dizi 10 günde 34 milyon gösterim alarak Netflix’in en popüler yapımlarından biri arasında girdi. Netflix’i seviyorsanız, Eve kapanmışken izlenebilecek 10 Netflix filmi yazımıza göz atabilirsiniz.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir