Anasayfa > Sanat Haberleri > Community Dizisinin Oyuncularından Coronavirüs Etkinliği

Community Dizisinin Oyuncularından Coronavirüs Etkinliği

Community dizisinin oyuncuları Coronavirüs sebebiyle dijital bir etkinlik düzenleyecek. Etkinliğin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Community dizisinin oyuncu kadrosunun çoğu, Coronavirüs pandemisi esnasında evine kapanan hayranlar için bir etkinlik düzenleyecek. Etkinliğin Community dizisinin YouTube sayfasında gösterileceği belirtildi. Etkinlik 18 Mayıs günü gerçekleşecek.

Etkinliğe katılacağı açıklanan aktörler arasında, Donald Glover, Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie, Jim Rash,ve Ken Jeong bulunuyor. Oyuncuların yanı sıra dizinin yönetmeni Don Harmon da etkinlikteki yerini alacak.

Etkinlik, oyuncuların masa etrafında toplanıp okuma yapmaları şeklinde gerçekleşecek. Table read adı verilen bu yöntem dizinin çekimlerine başlanmadan hazırlık yapmak için kullanılıyor. Yapılan açıklamaya göre okuma, dizinin 5. sezonunun “Cooperatie Polygraph” isimli bölümünden olacak. Etkinlikten elde edilen gelir ise José Andrés World Central Kitchen and Frontline Foods ( José Andrés Dünya Merkez Mutfağı ve Cephe Yiyecekleri) isimli hayır kurumuna bağışlanacak.

Daha önce bir film için biraraya gelmeleri iddiaları gündeme gelen Community dizisinin yıldızları, şimdilik dünyayı alt üst eden pandeminin yarattığı yiyecek sıkıntısını gündemlerine almış gibi görünüyor. Pandemiden en şiddetli şekilde etkilenen ülkelerden biri olan Amerika’da benzer etkinlikler sıklıkla yapılıyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir