Anasayfa > Sanat Haberleri > Constantine 2 Yolda Olabilir!

Constantine 2 Yolda Olabilir!

Keanu Reeves’in başrol koltuğunda oturduğu Constantine 2. filmi ile karşımıza yeniden çıkmaya hazırlanıyor olabilir. Detaylar haberimizde.

2005 yılında çıkışını gerçekleştiren ve DC Comics‘in Hellblazer adlı çizgi roman serisinden ilham alan Constantine bizleri ilahi güçlerin etkilerinin fazlaca hissedildiği bir dünyaya konuk olmaya davet ediyordu. John Constantine adlı bir iblis avcısının maceralarını izlediğimiz filmin başrolünde Keanu Reeves bulunurken oyuncu kadrosunda ise Tilda Swinton, Peter Stormare, Rachel Weisz ve Shia LaBeouf gibi ünlü isimler yer alıyordu.

Eleştirmenler tarafından ortalama yorumlar ile karşılanmış olsa da izleyiciler tarafından beğenilmiş olan Constantine için hayranların beklentileri elbette ki hep bir devam filmine yönelikti. Hayranların umutlarını aradan geçen 15 yılın ardından yeşerten açıklama ise filmde Lucifer rolünü üstlenmiş olan Peter Stormare‘den geldi. Devam filminin geliştirilmekte olduğunu ifade eden Stormare bu açıklaması ile Constantine 2 için bekleyenleri heyecanlandırdı.

Constantine 2

Filmin kadrosunda kimlerin bulunacağı, özellikle Keanu Reeves‘in başrol koltuğuna yeniden oturup oturmayacağı belli olmasa da ünlü oyuncunun geçmişte yaptığı açıklamalar bu rolü istediğini ortaya koyuyor. Ünlü oyuncu geçmişte yaptığı bir röportaj esnasında ”Daima John Constantine rolünü tekrar oynamak istedim. O dünyayı ve John Constantine karakterini seviyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir