Anasayfa > Sanat Haberleri > Cruella Yeni Fragmanı İle Karşımızda

Cruella Yeni Fragmanı İle Karşımızda

Disney’in efsane kötülerinden olan ve yakın zamanda kendi filmi ile boy gösterecek olan Cruella yeni fragmanı ile beklenti yükseltti. Detaylar haberimizde.

Orijinalinde Dodie Smith tarafından kaleme alınan ve 1956 yılında ilk çıkışını gerçekleştirmiş olan One Hundred and One Dalmatians (Yüz ve Bir Dalmaçyalı) kitabı ile hayatlarımıza dahil olmuş olan Cruella karakterinin büyük kitleler tarafından tanınması ise aslen 1961 yılında ilk kez yayınlanan animasyon filmi ile oldu. 1996’daki animasyon ile ününe ün katan karakter Walt Disney‘in klasikleri arasında da kendine yer bulmayı başardı. Animasyonlarda kötü karakterimiz Cruella‘yı da daha yakından tanıma ve hikayesini biraz daha detaylı görme şansını elde ettik. Ancak elbette ki işleri hiç onun bakış açısından göremedik. Ta ki takvimler 2021 yılını gösterene dek. Cruelle De Vil‘in hikayesi bu kez tüm çıplaklığı ile izleyicilerin karşısında olacak.

Cruella yeni fragmanı

Başrol koltuğunda başarılı oyuncu Emma Stone‘un oturduğu yapımın yönetmenliğini ise Craig Gillespie üstleniyor. İlk planlanan vizyon tarihi geçtiğimiz yılın 23 Aralık‘ı olan film bir ertelemenin ardından 28 Mayıs tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Son yıllarda anti kahramanları eskiye göre çok daha fazla odak noktasında gördük. Cruella da bize bu filmler ile aynı tadı vermeyi amaçlıyor. Bu zamana dek salt kötü olarak gördüğümüz karakterin arka plan hikayesini ve karakter gelişimini göreceğimiz film için izleyiciler şimdilik büyük bir merak ve beklenti içerisinde. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Cruella için yayınlanan yeni tanıtım fragmanı ile baş başa bırakalım.

Cruella filmi 28 Mayıs günü yayınlandığı gibi Disney+ üzerinden izlenebilir olacak. Ancak platform kullanıcılarının üyelik ücreti haricinde filmi izleyebilmek için ek bir ücret daha ödemeleri gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir