Anasayfa > Blog > CS:GO Ping Gösterme Yöntemi

CS:GO Ping Gösterme Yöntemi

CS:GO oyununda ping değerinizi gösterme için uygulayabileceğiniz basit yöntemi bu yazımızda sizlere anlattık.

CS:GO, en çok oynanan çevrimiçi oyunlardan bir tanesi. Dünyanın dört bir yanından oyuncular birbiriyle farklı sunucularda buluştuğu için bazen oyunda ping problemleri de yaşanabiliyor. Bu durumda oyun zevkiniz kötüye gidebiliyor, rekabetçi bir oyundaki avantajınızı kaybedebiliyorsunuz. Birçok CS:GO oyuncusu, bu sebeplerden dolayı ping değerini her an görebilmek istiyor. Aslında ping değeri skor tablosunda isminizin yanında da gözüküyor, ama bu durumda da tabloya bakarken oyundan geri kalmış oluyorsunuz. Pinginizi her an göstermek için uygulamanız gereken yöntem ise oldukça basit.

Ping Nedir, Nasıl Düşürülür?

CS:GO Ping Gösterme

  • Tab’in üstünde bulunan é tuşuna basıp konsolu açarak net_graph 1 kodunu girerseniz oyun esnasında ping değerinizi her an görebilirsiniz.

CS:GO Ping Gösterme Yöntemi

Bu kodu girerek hem FPS değerinizi, hem de ping değerinizi ekranınızda her an görebiliyorsunuz. Yukarıda gözüken paneli kişiselleştirebilmek de mümkün. net_graphpos 1, net_graphpos 2, net_graphpos 3 kodlarıyla panelin yerini değiştirebiliyorsunuz. Böylece CS:GO FPS ve ping gösterme panelini oyunda sizi rahatsız etmeyecek şekilde konumlandırmanız mümkün. Hazır FPS demişken CS:GO FPS görme yöntemine göz atmayı da unutmayın.

CS:GO Ping Görme Kodu Nasıl Kullanılır?

Yukarıdaki açıklamayı uygularken problem yaşıyorsanız aşağıda anlattığımız adımları tek tek uygulayarak CS:GO’daki pinginizi rahatlıkla görebilirsiniz.

  • Oyuna girin
  • Ayarlar kısmına girin
  • “Oyun” sekmesine gelin
  • “Geliştirici konsolunu aktifleştir” seçeneğini aktifleştirin
  • é tuşuna basarak konsolu açın
  • net_graph 1 kodunu girin
  • Dilerseniz net_graphpos kodlarıyla panelin yerini değiştirin

İşlemi yaparken bir problemle karşılaştıysanız yorumlar kısmından bizlerle belirtebilirsiniz.

Diğer Yararlı CS:GO Kodları

CS:GO, size ping gösterme dışında kullanabileceğiniz birçok kod sunarak oyunu kişiselleştirmenize imkân sunuyor. Bu kodların bazıları antrenman için biçilmiş kaftanken bazıları da arkadaşlarınızla eğlenmeniz için ideal. CS:GO bunny kodu, CS:GO ölümsüzlük kodu, CS:GO wall hack kodu gibi komutlar bunlardan sadece bazıları. Siz de bu kodları kullanarak CS:GO’daki deneyiminizi değiştirebilir, oyunun ayarlarıyla oynayarak sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Kodlara ulaşmanız için ilgili linklere tıklamanız ve yazılarımızdaki yöntemi uygulamanız yeterli olacaktır. Bazı kodları sadece özel sunucularda kullanabileceğinizi hatırlatalım.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir