Anasayfa > Sanat Haberleri > Daniel Craig Bir Sonraki James Bond Hakkında Konuştu

Daniel Craig Bir Sonraki James Bond Hakkında Konuştu

Bu yıl çıkış yapacak olan No Time To Die ile Bond rolüne veda edecek olan Daniel Craig, kendinden sonraki James Bond için tavsiyeler verdi.

James Bond Jimmy Fallon

Dün akşam Jimmy Fallon‘ın sunduğu The Tonight Show‘a konuk olan Daniel Craig, bir sonraki James Bond’a tavsiyelerde bulundu. No Time To Die filmi ile son kez Bond olarak karşımıza çıkacak Craig, gelecekte rolü oynayacak aktöre işleri batırmamasını söyledi. Bond karakterini oynamanın mükemmel bir şey olduğunu belirten ünlü oyuncu, kendisinden sonra gelecek aktöre rolü bulduğundan daha iyi bırakmasını da söyledi.

Ünlü aktör ayrıca seriden ayrılması hakkında da konuştu. Craig, 2006‘da çıkış yapan Casino Royale‘den beri Bond karakterini canlandırıyor. Yeni film ile birlikte ise toplamda beş Bond filminde oynamış olacak. Ünlü oyuncunun Bond karakterini canlandırdığı 5 film toplamda 3.1 milyar dolar gişe yaptı. Önceki filmden sonra hikayenin tamamlandığını hissetmediğini söyleyen Craig bu film ile Bond serisinin bu kısmına güzel bir son yaptıklarını belirtiyor.

Sonraki James Bond

Bond serisinin en yeni filmi No Time To Die’da, MI6’den emekli olan Ajan 007, CIA’deki bir arkadaşının yardım istemesiyle göreve dönüyor. Filmin ana düşmanını ise ünlü oyuncu Rami Malek canlandıracak. Lea Seydoux, Christoph Waltz ve Ralph Fiennes gibi bir çok yetenekli oyuncu da filmin kadrosunda bulunuyor. Ayrıca filmin ana müziğini ünlü şarkıcı Billie Eilish seslendiriyor.

Bir sonraki James Bond şimdilik belli olmasa da, 2 Nisan 2021‘de çıkış yapacak No Time To Die’dan sonra yeni aktör bulma çalışmaları başlayacaktır. Aşağıdan No Time To Die’ın fragmanını izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir