Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni “James Bond” Tom Hardy Olabilir

Yeni “James Bond” Tom Hardy Olabilir

Son zamanların en başarılı aktörlerinden biri olan Tom Hardy’nin yeni James Bond için seçilen isim olduğuna dair iddialar gündemde. Peki bu iddialardaki gerçeklik payı nedir?

1962 senesinden bu yana tam 26 filmlik bir seri haline gelen tüm zamanların en ünlü ve karizmatik ajanı James Bond, 1962 yılından bu yana tam 6 aktör tarafından canlandırıldı. 1962 yılında Sean Connery ile başlayan Bond serüvenine, 1969 senesinde George Lazenby, 1973’te Roger Moore, 1987’de Timothy Dalton, 1995’te Pierce Brosnan ve son olarak 2006 yılından günümüze kadarki süreçte Daniel Craig tarafından hayat verildi. Şimdiyse yeni çekilecek James Bond filmi için ünlü aktör Tom Hardy’nin ismi gündeme geldi.

Mandalorian 2. Sezon Fragmanı Yayımlandı!

daniel-craig-james-bond

“The Vulcan Reporter” adlı internet sitesinin iddiasına göre serinin bir sonraki filminde karaktere hayat verecek isim Venom,Dunkirk,Peaky Blinders, Legend ve Mad Max gibi yapımlarda oyunculuğunu kanıtlamış ünlü aktör Tom Hardy olacak. Aynı sitenin iddiasına göre, Tom Hardy’nin James Bond olarak seçilmesi kasım ayında duyurulacakken, korona virüs sebebiyle bu duyuru ertelendi. Duyurunun 2021 yılında yapılması bekleniyor.

tom-hardy-james-bond

Henüz hiçbir kaynak tarafından doğrulanmış olmasa da bu iddia, sosyal medyada çok konuşuldu. Tom Hardy’nin Bond rolünü üstlenme ihtimaline sevinenler olduğu kadar, bu rolde başarılı olamayacağını düşünenler de var. Sizler de bu konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir