Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Discord Nitro Lira Üzerinden Yerel Fiyatlandırmaya Gidiyor

Discord Nitro Lira Üzerinden Yerel Fiyatlandırmaya Gidiyor

Sevilen iletişim platformu Discord üzerinde çeşitli avantajlar sağlayan abonelik servisi Discord Nitro lira üzerinden yerel fiyatlarla satın alınabilecek.

2015’te çıkış yaptığından beri oyuncuların vazgeçilmezi haline gelen Discord, 2017’de birtakım avantajlar sağlayan paralı Nitro servisini de 5 dolar ücret ile hizmete sokmuştu. O zamandan beri Nitro servisi sunucu takviyelerinin de tanıtılması ve yeni avantajların da eklenmesi ile iyice iyileşmiş olsa da, alımlar yalnızca dolar üzerinden yapılabildiği için Türkiye pazarında hiçbir zaman çok rağbet görmemişti.

discord nitro gif

Ancak tüm bunlar artık geçmişte kalacak gibi görünüyor, çünkü tam geçtiğimiz haziran ayında Epic Games Store’un 3 aylık ücretsiz dağıttığı aboneliklerin bitmesine haftalar kala Discord, servis için Türkiye’ye lira üzerinden yerel fiyatlandırma getireceğini duyurdu.

  • Yeni fiyatlar ile önceden aylık 9.99 dolar (84 TL) olan Discord Nitro‘ya, Türkiye kullanıcıları artık 26.99 liraya abone olabilecek. Eskiden 840 TL’ye gelen 100 dolarlık yıllık paket ise 270 TL‘den satın alınabilecek.
  • Discord Nitro‘nun içerdiği 2 sunucu takviyesi ile yetinemeyen ve daha fazla almak isteyenler, eskiden tanesi 5 dolar olan takviyelere 42 TL‘den erişebilecek.
  • Sunucu takviyelerini içermeyen ve çoğu kullanıcı için daha uygun ve hesaplı olan 5 dolarlık Nitro Classic ise aylık 13.49 TL, yıllık ise 134 TL‘den satın alınabilecek.

Nitro Classic, kullanıcılara özel ve hareketli emojileri tüm sunucularda kullanma, daha fazla dosya yükleme limiti ve daha kaliteli yayınlar sunuyor ancak tam Nitro‘da mevcut olan diğer avantaj ve özellikleri içermiyor.

Discord Nitro Tüm Avantajları

Lira üzerinden düzenlenmiş yeni Nitro fiyatları, ilk etapta yalnızca masaüstü uygulamasında gözükecek. Fiyatlar bu hafta içerisinde bilgisayarlarda güncellenendikten sonra, en kısa zamanda mobil uygulamalarda da uygulamaya geçmesi bekleniyor. Halihazırda Nitro abonesi olan Türk kullanıcılar, fiyatlar güncellendiğinde otomatik olarak yeni fiyatlandırmaya geçiş yapacak.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir