Anasayfa > Sanat Haberleri > Disney+ The Mandalorian Belgeseli İle Geliyor!

Disney+ The Mandalorian Belgeseli İle Geliyor!

Son zamanların en çok ses getiren dizilerinden olan The Mandalorian belgeseli Disney+ tarafından seyirciler ile buluşturulacak. Detaylar haberimizde.

Disney+ geçtiğimiz yıl seyircilerin karşısına çıkarttığı The Mandalorian dizisi ile büyük beğeni toplamıştı. Hem izleyiciler hem de eleştirmenlerden tam not alan dizi son yıllarda yapılmış en iyi Star Wars içeriği olarak gösteriliyor. Özellikle Baby Yoda ile internette bol bol içeriğe konu olan dizi aynı zamanda Star Wars hayranlarına yıllardır bekledikleri kalitede bir iş de sunmayı başardı.

COVID-19 salgını sebebiyle evlerimize kapandığımız şu günlerde serinin hayranları için Disney+ kanadından güzel haberler geldi. Dizinin 2. sezonunun ne zaman seyirciler ile buluşacağı henüz açıklanmamış olsa da Disney+ The Mandalorian belgeseli ile hayranların açlığını bir nebze de olsa dindirecek. Belgeselde dizinin yapım süreci ve kamera arkası konu alınacak.

Mandalorian belgeseli

Disney Gallery: The Mandalorian adı ile yayınlanacak olan belgeselde dizinin oyuncu kadrosundan isimlerin yanı sıra senaristler ve dizinin yönetmeni ile yapılmış röportajlar yer alacak. Buna ek olarak daha önce seyirci ile paylaşılmamış sahneler ve kamera arkası görüntülerini de ilk kez görme fırsatı elde edeceğiz. Seyircilerin gözdesi olan Baby Yoda’nın yaratılma süreci ve dizide karaktere nasıl hayat verildiği de The Mandalorian belgeseli içerisinde yer alacak olan içeriklerden.

4 Mayıs yani Dünya Star Wars gününde ekranlarda olacak olan belgesel için hayranlar şimdiden bir hayli heyecanlanmış durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir