Anasayfa > Sanat Haberleri > Dota: Dragon’s Blood 2. Sezon Duyuruldu

Dota: Dragon’s Blood 2. Sezon Duyuruldu

Dota: Dragon’s Blood 2. sezon duyuruldu. Efsane MOBA Dota’nın karakterlerini konu alan anime devam edecek. Detaylar haberimizde.

Dota ve Netflix aşkı bu ara dolu dizgin devam ediyor. MOBA’nın sevilen karakterlerinin hikayelerini işleyen Dota: Dragons’s Blood‘dan sonra geçtiğimiz günlerde, ilk büyük DOTA turnuvasını ve e-sporcuları konu edinen Free to Play‘in de Netflix ekranlarında yerini alacağı duyurulmuştu. Görünen o ki, Netflix DOTA evreniyle ilgili çalışmalarından istediği verimi aldı. Dota: Dragon’s Blood 2. Sezon DOTA 2 Twitter hesabı üzerinden resmi olarak duyuruldu.

Dota 2 Belgeseli “Free to Play” Netflix Platformuna Geliyor

Animenin ilk sezonunu Ay tanrıçası Selemene etrafında gelişmişti. Selemene’nin sadık hizmetkarları Mirana ve Luna, Selemene’nin partneri Invoker ve Ejderha Şövalyeleri ilk sezonda daha derinden görme şansı bulduğumuz lore arasında bulunuyordu. 8 bölümden oluşmasına karşılık, oldukça uzun bölümleriyle ve akıcı hikayesiyle göz dolduran anime, oyunun hayranları tarafından da olumlu karşılanmıştı.

İkinci sezonla ilgili konu ve tarih gibi detaylar henüz belli değil. Dota 2’nin temelinde bir Warcraft modu olması yanında oldukça geniş bir hikaye potansiyelini de beraberinde getiriyor. Dragon’s Blood 2. sezon gidişatı iki şekilde gelişebilir. Ya 1. sezondaki hikaye devam ederse, Dragon Knight’ın ejderha bağlarıyla, Mirana ile olan ilişkisi gibi konuları izlememiz mümkün. Ayrıca Selemene ve Invoker arasındaki ilişkinin de ilginç yerlere gitme ihtimali var. Bir diğer ihtimalse 2. sezonun tamamen farklı karakterleri konu alması ki, Dota 2’deki karakter sayısı düşünülürse, yapımcıların bu yöne gitmek için yeterli materyali var. Çünkü Dragon Knight oyunda ejderhalarla ilişkisi bulunan tek karakter değil.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir