Anasayfa > Sanat Haberleri > DOTA: Dragon’s Blood Fragmanı Yayınlandı

DOTA: Dragon’s Blood Fragmanı Yayınlandı

İlhamını Valve tarafından yaratılmış olan DOTA’nın geniş evreninden alan DOTA: Dragon’s Blood fragmanı ile nihayet karşımızda. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde Netflix‘in sosyal medya hesapları üzerinden yapılan bir paylaşım başta DOTA hayranları olmak üzere oyuncuları heyecanlandırmayı başarmıştı. Valve tarafından geliştirilmiş olan ünlü MOBA oyunu DOTA‘yı kendine temel alacak olan DOTA: Dragon’s Blood anime serisi için çıkış tarihi yayınlanan kısa bir video ile 25 Mart olarak duyurulmuştu. Şimdi ise merakla beklenen yapımın ilk fragmanı izleyicilerin beğenisine sunulmuş durumda.

Yayınlanan fragmanda maceralarına tanıklık edeceğimiz Ejderha Şövalye Davion ve Prenses Mirana karakterlerine kısa da olsa bir bakış atma imkanını elde ediyoruz. Valve ortaklığı ile Netflix ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan yapımın senaristliğini ise X-Men: First Class ve Thor filmlerinden tanıdığımız Ashley Edward Miller üstlenecek. Geçmişte The Legend of Korra gibi başarılı işlere imza atmış olan Studio MIR ise animasyonları hayata geçiren ekip olacak. Oyundan tanıdığımız pek çok karakteri de göreceğimiz yapımda aynı zamanda hem DOTA evreninin hem de bu karakterlerin hikayelerine daha yakından bakma şansı elde edeceğiz. DOTA: Dragon’s Blood yayınlanan ilk fragmanı ile olumlu eleştirilerle karşılanmış olsa da yapımın karşımıza çıkışı ile yorumlarda bir değişiklik olacak mı birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir