Anasayfa > Sanat Haberleri > Dragon’s Dogma İlk Görüntüleri İle Karşımızda

Dragon’s Dogma İlk Görüntüleri İle Karşımızda

Dragon’s Dogma ilk görüntüleri ile karşımızda. Oyuncular tarafından heyecanla beklenen Netflix animesi 17 Eylül’de ekranlarda olacak.

Netflix, sevilen oyunların sinema adaptasyonlarını ekrana taşımaya devam ediyor. Bugüne kadar The Witcher ve Castlevania gibi yapımları oldukça başarılı olan streaming devi, bu defa da sahneye Dragon’s Dogma ile çıkıyor. Campcom şirketinin geliştirdiği ve oyuncular arasında oldukça sevilen bir klasik olan Dragon’s Dogma’nın Netflix adaptasyonu olarak yayınlanacağı, oyunun hayran kitlesi tarafından sevinçle karşılanmıştı.

Netflix Dragon’s Dogma Animesi ile Geliyor!

Sonunda 17 Eylül‘de ekranlara gelmesi beklenen animenin ilk görüntüleri de yayınlandı. Netflix’in TouTube kanalı üzerinden yayınlanan trailer şimdiden 120.000 görüntülenmeye ulaştı. Videonun açıklama kısmında yazılanlara göre animenin konusu şu şekilde olacak.

“Evini bir ejderha yüzünden kaybeden Ethan, onu bulup öldürmeye karar verir. Yanında beliren bir rehin hayatını korumaya yemin eder. Ancak Ethan’ı bekleyen tehlikeler onların hayalgücünün çok ötesindedir. Çünkü bir canavarla savaşırken, bir bakmışsın ki kendin de bir canavara dönüşmüşsün.”

Animenin stili, klasik Japon çizgilerinden uzak. Gerek karakterler ve alıştığımız yüz tipi olsun, gerekse çevre elementlerin dizaynı olsun, Netflix’e has bir üslupla yapılmış. Bu anlamda, anime tarzından çok, animasyonu andırıyor. Müzikler ise (en azından trailer’da kullanılan müzik), dramatik Japon animelerinden yine biraz fark gösteriyor. Ancak genel olarak yapım kalitesi oldukça yüksek görünüyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir