Anasayfa > Sanat Haberleri > Dune Ertelendi! Yeni Çıkış Tarihi 2021 Olacak!

Dune Ertelendi! Yeni Çıkış Tarihi 2021 Olacak!

Geçtiğimiz haftalarda fragmanı yayımlanan ve büyük bir merakla beklenen Dune filminden üzücü bir haber geldi. Bu yıl çıkması beklenen Dune filmi pandemi dolayısıyla 2021’e ertelendi. Filmin kadrosunda Timothée Chalamet, Zendaya, Jason Momoa gibi güçlü isimler yer alıyor.

Dune

Merakla beklenen fragmanın yayımlanmasından ve izleyiciler tarafından büyük bir beğeni toplamasının ardından gözler, filmin çıkış tarihine çevrilmişti. Fakat pandemi nedeniyle yaşanan olumsuzluklardan dolayı film, 1 Ekim 2021 tarihine ertelendi. Yeni çıkış tarihinin bu kadar uzak olmasıysa kimi hayranlarda büyük üzüntü yarattı. Dilerseniz Dune fragmanına göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Böylece pandemi nedeniyle ertelenen filmler kervanına Dune da katılmış oldu. Sinema salonlarının bu kadar boş olduğu şu dönemlerde seyirciler izleyecek güzel film bulamamaktan yakınıyorlardı. Özellikle Christopher Nolan bu duruma karşı çıkmak adına Tenet’in pandemi sürecinde vizyona gireceğini ve ertelenmeyeceğini söylemiş, sözünün de arkasında durmuştu. Tenet, bütün engellere ve pandemiye rağmen vizyona girerek sinemaya tekrardan kan pompalamaya çalışmıştı. Fakat film her ne kadar kendi içinde başarılı olsa ve gişede güzel bir başarı yakalasa da, bir Nolan filmine göre daha düşük bir gişe yapmıştı. Öyle ki Tenet, 2006 yılında çıkış yapan Prestige filminden bu yana en düşük gişe yapan Nolan filmi oldu.

The Witcher’ın İkinci Sezonunda Geralt Zırh Değiştiriyor

Dune’un yönetmen koltuğunda Arrival ve Blade Runner 2049 gibi yapımların da yönetmenliğini yapmış olan Denis Villeneuve oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Timothée Chalamet, Zendaya, Jason Momoa, Oscar Isaac gibi isimler yer alıyor. Film, Frank Herbert’ın aynı isimli kitabının ilk yarısını konu alacak. Hikaye olaraksa genç Paul Atreides’in yaşadıklarını konu alacak.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir