Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher’ın İkinci Sezonunda Geralt Zırh Değiştiriyor

The Witcher’ın İkinci Sezonunda Geralt Zırh Değiştiriyor

Geçtiğimiz günlerde üçüncü sezon onayı alan Netflix dizisi The Witcher’ın ikinci sezonunda ana karakter Geralt zırh değiştiriyor.

Yeni Geralt Zırh

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski‘nin aynı adlı kitap serisinden uyarlanan Netflix yapımı daha çıkış yapmadan büyük bir kitleye ulaşmayı başarmıştı. 2015’te çıkış yapan The Witcher 3: Wild Hunt‘ın başarısının da yardımıyla büyük popülariteye ulaşan dizi, izleyiciler tarafından oldukça beğenilmişti. Dizi hemen ikinci sezon onayı almıştı.

Dünya genelini etkileyen pandemi nedeniyle duran ikinci sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde tekrardan başlamıştı. İkinci sezon hakkında şimdilik fazla bilgimiz olmasa da, Netflix’in İngiltere Twitter hesabında yapılan paylaşımda sevilen ana karakter Geralt zırh değiştiriyor.

Paylaşılan fotoğraflarda Geralt’ın ikinci sezonda tamamen farklı bir zırha sahip olacağı görülüyor. Bu zırh ilk sezondaki zırha göre oldukça etkileyici ve daha kaliteli duruyor. Dizinin başarısı ve sonrasında gelen prodüksiyon bütçesindeki artışın bu karar üzerinde etkisi olabilir. Yeni zırh, Geralt’ı oynayan aktör Henry Cavill‘ın vücudunu ve karın kaslarını ortaya çıkaracak şekilde yapılmış. Ayrıca yeni kostüm ilk sezona göre oldukça karanlık duruyor. Yeni kostüm seçiminin dizinin atmosferini olumlu etkileyeceğini söyleyebiliriz. Diğer karakterlerde de böyle bir değişiklik olup olmadığını şimdilik bilmiyoruz.

İkinci sezonun çıkış tarihi henüz kesin olmasa da, dizi Netflix için rekorlar kırarak üçüncü sezon onayı almayı başarmıştı. Ayrıca oyundan da hatırladığımız Eskel karakterini ikinci sezonda canlandıracak Thue Ersted Rasmussen, program uyuşmazlığı nedeniyle değiştirilmişti.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir