Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher Dizisi İçin 3. Sezon Onaylandı!

The Witcher Dizisi İçin 3. Sezon Onaylandı!

Henry Cavill’in Geralt’ı oynadığı, Netflix’in oldukça beğenilen The Witcher dizisi için 3. sezon büyük ihtimalle kesinleşti.

Şu anda ikinci sezonu çekilmekte olan dizinin üçüncü sezonunun gelmesi kaçınılmazdı, yeni gelişmeyle de bu durum onaylandı. Netflix’in sevilen dizisi için Writer’s Guild of America West sitesinde üçüncü sezon sayfası keşfedildi. Yazarların, dizi ve film yapımcılarının derneği olan sitede dizinin üçüncü sezonu için yeni bir sayfa bulundu. The Witcher’ın yapımcısı olan Lauren Schmidt Hissrich de üçüncü sezonda da görevini yerine getirecek. 2021’de çıkışını yapacak olan ikinci sezonun ardından The Witcher’ın üçüncü sezonunun 2022’de izleyicilerle kavuşması bekleniyor.

The Witcher Dizisinin Dili Hakkında Her Şey

Kimdir bu WGA?

the-witcher-sezon-3

Sitenin güvenilirliği konusunda sorularınız olabilir fakat WGA’nın daha önce yaptığı sızıntılar bu soru işaretlerini gidermek için oldukça yeterli. Borat 2 ve The Boys 2 gibi yapımları daha önce başka yerlerde onaylanmadan önce veritabanına ekleyen site, erkenden bilgi verme konusunda oldukça tecrübeli. Bu sebepten dolayı The Witcher’ın üçüncü sezon onayının resmî ağızdan gelmesi an meselesi.

The Witcher dizisi için 3. sezon ne zaman geliyor?

The Witcher dizisinin üçüncü sezonunun çıkış tarihi ise merak konusu. Sitede 2020-2021 olarak gösterilse de yazan tarihlerin yayımlanma tarihlerinden ziyade yapım aralığı olması, özellikle de 2. sezonun 2021’de geleceğini göz önünde bulundurursak kuvvetle muhtemel. 2021 yılında kavuşmamız beklenen ikinci sezonun ardından The Witcher dizisinin üçüncü sezonunun 2022’de yayımlanması bekleniyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir