Anasayfa > Sanat Haberleri > Dune Filmi İçin İlk Görsel Yayınlandı

Dune Filmi İçin İlk Görsel Yayınlandı

Hayranlar tarafından merakla beklenen Dune filmi ilk görseli ile hayranların karşısına çıktı. Filme ilişkin tüm detaylar haberimizde.

Bilimkurgu edebiyatının en önemli eserlerinden olan, bu zamana kadar birçok dile çevrilen, başarısını bilimkurgu edebiyatının en önemli ödülleri olan Nebula ve Hugo ödülleri ile de taçlandırmış olan Dune serisi çok yakında filmi ile de seyircilerin karşısında olacak. 1984 yılında efsane yönetmen David Lynch tarafından beyaz perdede izleyiciler ile buluşturulan Dune bu kez de Blade Runner 2049 ile dikkatleri üzerine çeken yönetmen Denis Villeneuve yönetmenliğinde karşımıza çıkacak.

Dune filmi

Kadrosunda Jason Momoa, Oscar Isaac, Javier Bardem, Zendaya, Timothée Chalamet, Dave Bautista, Josh Brolin, Stellan Skarsgård ve Rebecca Ferguson gibi isimleri bünyesinde barındıran film oyuncu seçimleri ile de adından bolca söz ettirmişti. Yayınlanan görselde ise Timothée Chalamet tarafından hayat verilen Paul Atreides karakterini görüyoruz.

Hayranları şimdiden heyecanlandırmayı başarmış olan filmin vizyon tarihi ise 18 Aralık olarak belirlenmiş durumda. Ancak COVID-19 salgını sebebiyle birçok filmden arka arkaya gelen erteleme haberleri Dune filmi için de geçerli olacak mı bilemiyoruz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir