Anasayfa > Sanat Haberleri > Dune Filminden Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Dune Filminden Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Müziklerini Hans Zimmer’in bestelediği, yönetmen koltuğunda ise Denis Villeneuve’ün oturduğu bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan Dune için yeni bir fragman yayınlandı.

Pandemi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen ve hayranlarının çıkış yapması için uzunca bir süre beklemek zorunda kaldığı Dune filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Yeni görüntülerin yer aldığı fragmanda karakterlerimizi daha yakından görme fırsatını bulduk. Müziklerini Hans Zimmer’ın bestelediği ve yönetmenliğini Denis Villeneuve’ün üstlendiği Dune filmi 22 Ekim 2021’de Amerika’da çıkış yapacak.

Oldukça zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan Dune pek çok ünlü ismi bir araya getirecek. Filmin başrol oyuncusu olarak göreceğimiz Timothée Chalamet, Paul Atreides karakterini canlandıracak. Filmin kadrosunda ayrıca Zendaya, Jason Momoa, Stellan Skarsgård, Oscar Isaac ve Josh Brolin gibi bilindik isimler de yer alacak.

dune

Frank Herbert’ın 1965 yılında kaleme aldığı aynı isimli bilim kurgu kitabından uyarlanacak olan Dune filmi 2 saat 35 dakika sürecek. Film, Atreides ailesinin imparatorun isteği üzerine Dune gezegenine yerleşmesini ve Harkonnen ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıkları konu alacak. Ayrıca film kitabın sadece ilk yarısında yaşananları anlatıp kitabın devamını içermeyecek. Eğer Dune sinemada büyük bir hayal kırıklığına sebep olmaz ve gişede başarı yakalarsa Villeneuve hikayenin kalan kısmını devam filminde anlatmayı sürdürecek.

Activision Blizzard Cinsel Taciz ve Cinsiyetçilikle Suçlanıyor

Filmin müziklerini ise Hans Zimmer üstlenecek. Nolan daha önce Hans Zimmer’e gelerek Tenet için birlikte çalışmayı teklif etmiş fakat Zimmer, Dune’a odaklanmak istediği için bu teklifi reddetmişti. Filmin yönetmen koltuğunda ise Arrival, Blade Runner 2049 ve Prisoners gibi filmlerden tanıdığımız Denis Villeneuve oturmakta. Filmin herhangi bir erteleme olmadığı takdirde Türkiye’de vizyona gireceği tarih ise 15 Ekim 2021.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir