Anasayfa > Sanat Haberleri > Dune Filminden Yepyeni Görseller Paylaşıldı!

Dune Filminden Yepyeni Görseller Paylaşıldı!

Geçtiğimiz günlerde ilk görselin paylaşıldığı Dune filminden bu kez çok daha detaylı ve yepyeni görüntüler geldi! Detaylar haberimizde.

Hayranlar tarafından merakla beklenen Dune filmi bekleyenleri heyecanlandıracak görseller ile karşımızda. Frank Herbert tarafından kaleme alınan, Hugo ve Nebula gibi bilim kurgu edebiyatının en prestijli ödüllerinin sahibi olan kitap serisinden uyarlanacak olan filmin yönetmen koltuğunda Blade Runner 2049 ile izleyicilere adeta görsel bir şölen yaşatan Denis Villeneuve oturuyor.

Dune filminden

Yeni paylaşılan görseller yapım hakkında da bizlere pek çok ipucu sunuyor. Geçtiğimiz gün Paul Atreides karakterinin ilk görselinin paylaşıldığı Dune filminden bu kez neredeyse tüm kadroyu gördüğümüz birçok görsel geldi. Yayınlanan yeni görseller ile Lady Jessica Atreides, Leto Atreides, Duncan Idaho ve Chani gibi önemli karakterlere ilk bakışı atma fırsatını yakalamış olduk.

Dune filminden

Yönetmen koltuğunda oturmanın yanı sıra senaryo ekibinin de bir parçası olan Denis Villeneuve bu görevi Jon Spaihts ve Eric Roth ile paylaşıyor. 18 Aralık 2020 tarihinde izleyiciler ile buluşmaya hazırlanan Dune filmi için ise bu kez beklentiler bir hayli yüksek. Bakalım Dune filmi bu beklentileri karşılamak konusunda ne derece başarılı olacak?

Dune filminden

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir