Anasayfa > Sanat Haberleri > Dune Fragmanı Sonunda Yayımlandı!

Dune Fragmanı Sonunda Yayımlandı!

Denis Villenevue tarafından yeniden sinemaya uyarlanan, efsanevi Dune serisinin ilk kitabının hikayesini anlatacak olan Dune filmine ait ilk fragman yayımlandı. Uzun bir bekleyişten sonra Dune fragmanı sonunda izleyicilerle buluştu.

Dune daha önce de sinemaya uyarlanmış fakat bu uyarlamalardan hiçbiri kayda değer bir başarı yakalayamamış, ufak çapta beğeni toplasalarda Dune evreninin gerçekliğini ve havasını tüm manasıyla yansıtamamışlardı. Bunda Dune’un sinemaya kolayca aktarılabilecek bir evren ve hikayesinin olmayışı başlıca sebeplerden birisiydi. İşte bütün bunların ötesinde, sonunda elimize Dune’la ilgili güzel bir sinema filmi geçecekmiş gibi duruyor, çünkü yeni Dune fragmanı gerçekten umut vadeden cinsten. İşte karşınızda o fragman:

Bu yazımızda Dune evreniyle veya yayımlanan yeni fragmanla ilgili ayrıntılara değinmeyecek olsak da, filmin neyle ilgili olacağı konusunda ufak bir açıklama yapmakta fayda var. Film, Paul Atreides adındaki bir gencin ailesiyle Dune gezegenine taşınmasını ve bunun sonucunda gelişen olayları konu alacak. Genç Paul Atreides her ne kadar bundan haberdar olmasa da elinde muazzam bir güç tutmaktadır ve evrenin kaderi tamamen onun yapacağı seçimlere göre şekillenecektir.

Dune fragmanı

İşte Dune filminin hikayesi kabaca bu şekilde. Filmde Paul Atreides’i Timothée Chalamet canlandıracak. Bunun yanı sıra filmde Zendaya, Jason Momoa, Oscar Isaac gibi isimleri de göreceğiz. Böyle sağlam bir kadroyla Dune filminin ortaya neler koyacağı ise merak konusu.

 Filmin vizyon tarihi 18 Aralık 2020 olsa da, bunun salgından dolayı ertelenebileceği gündemde. Film kesinlikle ertelenir mi, ertelenirse yeni vizyon tarihi ne olur gibi soruların cevabıysa henüz belirsiz.

Yeni Batman’a Hayat Verecek Robert Pattinson Coronavirus’e Yakalandı

Bugünkü yazımız böyleydi. Eğer fragmanı YouTube’da görüntülemek istiyorsanız yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Dune filmi hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için de bu bağlantıya tıklayarak filmin IMDb sayfasına gidebilirsiniz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir