Anasayfa > Sanat Haberleri > Dungeons and Dragons Filmi Ertelendi

Dungeons and Dragons Filmi Ertelendi

Paramount Pictures kanadından yapılan açıklamalara göre merakla beklenen Dungeons and Dragons filmi ertelendi. Detaylar haberimizde.

Masaüstü rol yapma sistemlerinin en popüler ve sevilenlerinin başında gelen Dungeons and Dragons oldukça geniş bir evrene sahip. Popüler kültür içerisinde her geçen gün çok daha fazla karşımıza çıkmaya başlamış olan bu popüler masaüstü rol yapma oyunundan uyarlanmış pek çok farklı eser de bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Dungeons and Dragons‘ın film olarak da izleyicilerin beğenisine sunulacağı haberi gündeme gelmişti. Bir grup hayran bu film konusunda oldukça heyecanlı ve umutlu bir tutum sergilerken çoğunluğun görüşü ise böylesine büyük ve köklü bir evrenin bir filme hakkıyla sığdırılamayacağı yönündeydi. Nasıl olacağı bilinmez ancak her halükarda başta masaüstü rol yapma oyunun müdavimleri olmak üzere Dungeons and Dragons‘ın film uyarlamasının merakla beklendiği bir gerçek.

Dungeons & Dragons filmi ertelendi

Filmi izleyiciler ile buluşturacak olan Paramount Pictures cephesinden ise bekleyenleri üzecek bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre vizyon tarihi daha önce önümüzdeki yılın 27 Mayıs‘ı olarak belirlenmiş film için erteleme kararı çıktı. Dungeons and Dragons filminin yeni vizyon tarihi böylece bir yıllık bir erteleme ile 2023 olmuş oldu. Vizyon günü ise belirtilmiş değil. Yönetmen koltuğunda Jonathan Goldstein ve John Francis Daley‘in oturacağı yapımın oyuncu kadrosunda ise henüz üstlenecekleri roller açıklanmamış olsa da Regé-Jean Page, Chris Pineler ve Michelle Rodriguez gibi isimler yer alıyor. Dungeons and Dragons filmi ertelendi fakat hayranları gözü bir yandan da popüler markanın dizisinde. Film hakkında erteleme kararı alınmasının ardından dizinin herhangi bir şekilde etkisinin olup olmadığı da bilinmiyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir