Anasayfa > Sanat Haberleri > Dungeons & Dragons Dizisi Underdark Temasını İşleyecek

Dungeons & Dragons Dizisi Underdark Temasını İşleyecek

Dungeons & Dragons dizisi Underdark temasını işleyecek. DnD evreninde oldukça önemli bir yere sahip olan Underdark’la bilmek istediğiniz her şey.

John Wick yazarı Derek Kolstad‘ın bir DnD dizisi yazdığı bir süre önce duyurulmuştu. DnD evreniyle ilgili yeni projelerin gündemde olduğu da bir süredir biliniyor. Aslına bakılırsa, her sene önümüze ihracat fazlası kıvamında süper kahraman filmleri atan film endüstrisinin, The Witcher gibi yapımların başarısına bakıp DnD’yi henüz keşfetmemiş olması başlı başına bir merak konusu. DnD sistemi, uçsuz bucaksız evreni ve senaryolarıyla dizi ve film haline getirilmeye oldukça uygun.

John Wick’in Yazarı Dungeons & Dragons Dizisi Kaleme Alacak

Screen Rant sitesinin haberine göre, DnD dizisi Underdark temasını da konu alacak. Bu açıklama aslında oldukça çarpıcı. DnD dünyasında Underdark oldukça karanlık ve vahşi bir yer. Bu yüzden endüstrinin politik doğruculukla kurallarını yeniden yazdığı bir dönemde, Underdark temasını nasıl diziye yedirecekleri bir merak konusu.

Underdark Nedir?

Underdark, DnD’nin Türkçe çevirilerinde Karanlıkaltı olarak anılır. Underdark evrenin altını kaplayan bir mağara ve tüneller sistemidir. Yani yerin altında bitmek tükenmez bir dungeon olarak düşünülebilir. Karanlıkaltı, DnD evreninin en bilinmez, karmaşık ve mistik taraflarından biridir ve hakkında her şey tam olarak bilinmemektedir. Buraya inen maceracıların fark edeceği üzere, Underdark’ta varolan tüm yaratıklar, yer yüzünde yaşayan canlılara olan nefretleriyle tanınırlar. Bu bölgede ışık hiç yoktur ve oyuncular mutlaka bir ışık kaynağını sürdürmek zorundadır.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir