Anasayfa > Sanat Haberleri > Elijah Wood No Man of God Filminde Yer Alacak

Elijah Wood No Man of God Filminde Yer Alacak

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden tanıdığımız Elijah Wood No Man of God filminde Ted Bundy ile çalışmış bir FBI analistini canlandıracak.

1970lerin ortalarında bir çok genç kadının ölümüne sebep olan seri katil Ted Bundy’nin hayatını konu alan No Man of God filmi Elijah Wood’un başrolü ile geliyor. Wood filmde Bundy’nin hapishanede kendisi ile görüşmeler yapan bir FBI analistini canlandıracak.

Yüzüklerin Efendisi Filmlerinin En Etkileyici Anları

Filmin konusu Ted Bundy’nin Florida Eyalet Hapishanesi’nde kaldığı süre içinde Bill Hagmaier ile yaptığı ve kayıt altına alınan konuşmalara dayanıyor. Kayıt altına alınan bu konuşmalarda Bundy işlediği cinayetleri detayları ile anlatmıştı. Filmde 1984 ve 1989 yılları arasında sorgu odasında kayıt altına alınan bu görüşmeler sebebi ile iki adam arasındaki ilişki detaylandırılıyor. Gittikçe karmaşık bir hale gelen iki adam arasındaki ilişkiyi gözler önüne serecek film suç-gerilim kategorisinde yer alıyor.

Deadline sitesinin haberine göre filmin yönetmenliğini How Does It Start filminin yönetmeni Amber Sealey yapacak. Elijah Wood No Man of God filminde yapımcı olma rolünü de üstleniyor. Film, pandemi sebebi ile dijital ortamda gerçekleşecek Cannes Film Festivali‘nin Cannes Virtual Market ayağı üzerinden önümüzdeki hafta içinde izleyicilerle buluşacak.

Bu film Ted Bundy’nin hayatını konu alan ilk film değil. İnsanı hayrete düşüren bu seri katilin hayat hikayesini konu alan bir Netflix belgeseli de bulunuyor. Bir Katilin İfadeleri: Ted Bundy adı ile Netflix Türkiye’den izlenebilen bu belgeselde 1984-1989 yılları arasında alınan kayıtlara detaylı bir şekilde yer verilmiş. Bu belgeselin fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

 

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir