Anasayfa > Sanat Haberleri > Enola Holmes 2 Seçenekler Arasında

Enola Holmes 2 Seçenekler Arasında

Enola Holmes 2 konuşmaları çoktan başladı. Geçtiğimiz günlerde Netflix’te arzı endam eden filmin devamı kesinlikle seçenekler arasında.

23 Eylül‘de Netflix ekranlarındaki yerini alan Enola Holmes, izleyicilerde karışık tepkilere neden oldu. Kimileri filmi beğenirken, kimileri de filmi feminizm propagandası yapmak adına Sherlock Holmes serisini değersizleştirmekle suçladı. Bu durumda, filmi sevenlere iyi, filmi çarmıha gerenlere da kötü bir haber var. Enola Holmes serisinin ikinci filmi kesinlikle gündemde.

Stranger Things Dördüncü Sezon Çekimleri Eylül Ayında Başlıyor

Decider isimli internet sitesinde, yönetmen Harry Bradbeer, filmle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Enola Holmes için bir devam filmi çekilmesiyle ilgili diyaloğun açıldığını söyleyen yönetmen, “Hala anlatılması gereken muhteşem hikayeler var.” yorumunda bulundu.

Enola Holmes Filminin Konusu

Ünlü dedektif Sherlock Holmes ve ağabeyi Mycroft Holmes‘un, Enola isminde uzun süredir görmedikleri bir kız kardeşleri vardır. Ağabeylerinden uzakta anneleri Eudoria ile büyüyen Enola’nın dünyası, annelerinin aniden kaybolmasıyla birlikte alt üst olur. Daha da kötüsü Mycroft, Enola’nın vahşi tabiatını bir genç kıza uygun bulmamakta ve onu bir leydi okuluna göndermek istemektedir.

Annesi Eudoria tarafından, zamanın çok ötesinde bir eğitime tabi tutulan Enola, işin başa düştüğünü anlar. Ağabeylerini atlatıp evden kaçan Enola’nın karşısına ise, aklındaki son şey, bir oğlan çıkacak ve çözeceğini düşündüğü gizemi bambaşka bir noktaya taşıyacaktır.

Stranger Things Daha Fazla Konuk Oyuncu Ağırlayacak

Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown, herkesin sevgilisi Henry Cavill ve alternatif tarzıyla gönüllere taht kurmuş Helena Bonham Carter gibi yıldızları bünyesinde barındıran filmin IMBD skoru çok düşük olmasına karşın, Rotten Tomatoes’dan %92 almayı başardı ve Netflix’te de en popüler yapımlar listesinde 2. sıraya yükseldi.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir